16 - 31 Ocak 2015 TV Verileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
thumbnail_1416338663.jpg

16 - 31 Ocak 2015 en çok izlenen kanallar ve yapımlar belli oldu!

Prime Time TOTAL'de Fox TV, AB'de Star TV Zirvede!

Prime Time saat aralığında TOTAL grubunda en çok izlenen kanal Fox TV oldu, hemen ardından Kanal D, Star TV, ATV, Show TV yer aldı. AB Prime Time'da en çok izlenen kanal Star TV oldu, hemen ardından Kanal D, Fox TV, Show TV, ATV takip etti.

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu ve büyük yatırım yaptığı son olarak Bu Tarz Benim'i transfer eden TV8 ise TOTAL'de Samanyolu TV'nin gerisinde 7. kanal olarak büyük hüran yaşattı, AB'de de düşüş yaşayan TV8 Survivor'un başlaması ile nasıl bir sıralamaya geleceği merak konusu.

Tüm Gün TOTAL'de Fox TV, AB'de Kanal D Zirvede!

Tüm gün TOTAL'de Fox TV zirvede yer aldı hemen ardından Kanal D, Star TV, ATV, Show TV yer aldı. AB'de zirve Kanal D'nin oldu, Kanal D'yi Star TV, Fox TV, Show TV, ATV takip etti.

share.png

En Çok Hangi Diziler İzlendi?

TOTAL'den en çok izlenen dizi Karagül olurken AB'de Paramparça, Kadın+20'de Karagül, Erkek+20'de Kurtlar Vadisi Pusu oldu!

top10.png

Fox TV'ye tebrikler.:X Zirveyi bırakmıyor kaç aydır.:Z

Kocamın Ailesi, Karagül, O Hayat Benim ve Kiraz Mevsimi'de dağıtmış ortalığı.:Z

TV nin tek erkek dizisi ve erkeklerin baş tacı Kurtlar Vadisi
aksi zaten düşünülemez gerisi de boş

ahh işte vadinin düşme sebebide ortaya çıktı öncelerden kurtlar vadisi kadınlardan 2.oluyordu çok geç değil reaksiyonun olduğu dönemlerde kadınlarda 2.oluyordu vadi
görünüyorki son dönemde kadın izleyicileri vadi kaçırmış durumda kadın izleyiciler kaçınca erkek izleyicilerin bir kısmınıda etkiliyor bu durum kumandaları kocalardan alıyorlar açıyorlar kocamın ailesini :F:F:F

KVP galiba ilk kez bir grubta ilk 10 a giremedi... AB izleyicisi Vadi ye küstümü ne :)

Star TV durumu iyi ama haftasonu degerlendiremiyor.Halbuki ben olsam haftasonu gündüz kuşağına komple Kemal Sunal ve Şener Şen filmlerini koyardım. Ve Serçe Sarayı eğer Cumartesi olursa Ab boşluğunu iyi değerlendirir ve zirvede olur.
Pazar gününe de hemen Burak'ın dizisini koysunlar.Malum film çok iyi onun gazıyla ergenleri ekrana çekerler.
FOX da çok iyi o da Pazartesi Salı ve Çarşamba günü boş. O günleri doldurur çok iyi gider kanal.
Kanal D'nin kurtarıcısı kesinlikle İlker ve yabancı diziler.Onun için tüm kişilerde iyi.Ama ben Kanal D'yi gelecek sezon merak ediyorum.Hazirana 4 ay kaldı. KVP başka kanala geçecek o zaman ne yapacak kanal merak ediyorum.

Bu arada Acun gazetelere Prime Timer ab de 2. olduk.Zirveye yakını diye paylaşmış ama şimdi 6. olmuş.:F

Star TV durumu iyi ama haftasonu degerlendiremiyor.Halbuki ben olsam haftasonu gündüz kuşağına komple Kemal Sunal ve Şener Şen filmlerini koyardım. Ve Serçe Sarayı eğer Cumartesi olursa Ab boşluğunu iyi değerlendirir ve zirvede olur.
Pazar gününe de hemen Burak'ın dizisini koysunlar.Malum film çok iyi onun gazıyla ergenleri ekrana çekerler.
FOX da çok iyi o da Pazartesi Salı ve Çarşamba günü boş. O günleri doldurur çok iyi gider kanal.
Kanal D'nin kurtarıcısı kesinlikle İlker ve yabancı diziler.Onun için tüm kişilerde iyi.Ama ben Kanal D'yi gelecek sezon merak ediyorum.Hazirana 4 ay kaldı. KVP başka kanala geçecek o zaman ne yapacak kanal merak ediyorum.

Bu arada Acun gazetelere Prime Timer ab de 2. olduk.Zirveye yakını diye paylaşmış ama şimdi 6. olmuş.:F
Acun o röpörtajı verirken, gerçekten 2. olmuştu, komik ne varki burda?

Acun Star'dan ayrılınca da merak etmişsindir ne olacak Starın hali diye ama iyi toparladı. Acun zamanındaki gücü olmasa bile 1. olabiliyor 1 grupta.

Sen de iyi sattın Acunu, öksüz kaldı resmen. :) Paramparça başka kanalda başlasaydı da Acun Starda olsaydı eminim yine Paramparçayı izleyecektin. :):)

Acun o röpörtajı verirken, gerçekten 2. olmuştu, komik ne varki burda?

Acun Star'dan ayrılınca da merak etmişsindir ne olacak Starın hali diye ama iyi toparladı. Acun zamanındaki gücü olmasa bile 1. olabiliyor 1 grupta.

Sen de iyi sattın Acunu, öksüz kaldı resmen. :) Paramparça başka kanalda başlasaydı da Acun Starda olsaydı eminim yine Paramparçayı izleyecektin. :):)
Acuna sinirliyim nedeni ise Turabi bunu survivor Final bölüm konusunda söylemiştim. Gökhan olmalıydı diye 1.
Şimdi de Elnur var o ses'te eğer o da 1. Olmaz ise Acun benim için biter.

Önce Star TV ve FOX TV'ye, sonra da Kanal D'ye tebrikler. :)

Kadın 20+'da Fox ve Star TV yine coşmuşlar tebrikler. :)

Vadi her ne kadar düşse de kadın ve erkek 20+'da Kanal D'nin listede olan tek dizisi. :)

Star TV ,Fox TV ve Kanal D 'ye Tebrikler. :)
Kadınlar grubunda Paramparça, Karagül ve Kaderimin yazıldığı gün uçmuşlar.:)