Aaa @Yiğitt beye izin ver de ozaman 2.olsunYok canım pek mümkün değil
Zaten bu hafta biliyorsun yoğunum pek aktif olamayabilirim,düşüş olabilir mesaj yazma sayımda
Aaa @Yiğitt beye izin ver de ozaman 2.olsunYok canım pek mümkün değil
Zaten bu hafta biliyorsun yoğunum pek aktif olamayabilirim,düşüş olabilir mesaj yazma sayımda
Buyursun
Senden bi çıkarı olmasa böyle yanaşmaz sana
@Dosi yardımına ihtiyacım var.
Mesaj sayımı arttırma konusunda.
Şimdi anladınmı?Noldu kızbeni niye etiketledin
50% azalma olmuş mesaj sayımda. Biraz yoğunluk var. Benden medet ummaMesaj sayımı arttırma konusunda.
Aaa sen bana dediğin işini hallet en önemlisi o şuan evetBuyursunBenim bi iddiam yok
Bugünlük bitti,geberdim beAaa sen bana dediğin işini hallet en önemlisi o şuan evet
Aaa ama büyük artısını görüceksin ilerde bu devirde önemli bir şeyBugünlük bitti,geberdim beSabahtan beri öldüm öldüm
Önemli de benimki de can yani,hastalık benimkisiAaa ama büyük artısını görüceksin ilerde bu devirde önemli bir şey
Aaa olsun iyidir tersi olmasından iyidir erkek olarakÖnemli de benimki de can yani,hastalık benimkisi
Beni alan yaşadı o zamanAaa olsun iyidir tersi olmasından iyidir erkek olarak
O olsa zaten gerisi sorun değil ama bu da en önemli sorun tabi o olmadan bir şey olmuyorTEK SORUN Bİ ALICI BULMAKTA
Biz nasıl bulcaz kızO olsa zaten gerisi sorun değil ama bu da en önemli sorun tabi o olmadan bir şey olmuyor
Çok mu özledin beniBu yaz ayının bol hareketli geçmesi lazım , Gel de forum iyice hareket kazansın
Forumun aktiflik açısında önemli üyelerindensin sen de cnm ve harekete çok ihtiyaç olan dönemdeyizÇok mu özledin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?