Aaa @Yiğitt beye izin ver de ozaman 2.olsunYok canım pek mümkün değil
Zaten bu hafta biliyorsun yoğunum pek aktif olamayabilirim,düşüş olabilir mesaj yazma sayımda![]()
Aaa @Yiğitt beye izin ver de ozaman 2.olsunYok canım pek mümkün değil
Zaten bu hafta biliyorsun yoğunum pek aktif olamayabilirim,düşüş olabilir mesaj yazma sayımda![]()
Buyursun
Senden bi çıkarı olmasa böyle yanaşmaz sana![]()
@Dosi yardımına ihtiyacım var.
Mesaj sayımı arttırma konusunda.
Şimdi anladınmı?Noldu kızbeni niye etiketledin
![]()
50% azalma olmuş mesaj sayımda. Biraz yoğunluk var. Benden medet ummaMesaj sayımı arttırma konusunda.
Aaa sen bana dediğin işini hallet en önemlisi o şuan evetBuyursunBenim bi iddiam yok
![]()
Bugünlük bitti,geberdim beAaa sen bana dediğin işini hallet en önemlisi o şuan evet![]()
![]()
![]()
Aaa ama büyük artısını görüceksin ilerde bu devirde önemli bir şeyBugünlük bitti,geberdim beSabahtan beri öldüm öldüm
![]()
Önemli de benimki de can yani,hastalık benimkisiAaa ama büyük artısını görüceksin ilerde bu devirde önemli bir şey![]()
![]()
![]()
Aaa olsun iyidir tersi olmasından iyidir erkek olarakÖnemli de benimki de can yani,hastalık benimkisi![]()
Beni alan yaşadı o zamanAaa olsun iyidir tersi olmasından iyidir erkek olarak![]()
![]()
![]()
O olsa zaten gerisi sorun değil ama bu da en önemli sorun tabi o olmadan bir şey olmuyorTEK SORUN Bİ ALICI BULMAKTA![]()
Biz nasıl bulcaz kızO olsa zaten gerisi sorun değil ama bu da en önemli sorun tabi o olmadan bir şey olmuyor
![]()
![]()
![]()
Çok mu özledin beniBu yaz ayının bol hareketli geçmesi lazım , Gel de forum iyice hareket kazansın![]()
![]()
![]()
Forumun aktiflik açısında önemli üyelerindensin sen de cnm ve harekete çok ihtiyaç olan dönemdeyizÇok mu özledin beni![]()