5 senelik forum hayatım boyunca doğru düzgün aktif değilken bile bir şekilde damga vurmayı başaran tek üyesin gözümde. MaşallahTek bir konuyla 9.sıradayım hitlerde
Çok uzun zaman sonra girebilmişiz, vay be... @Çiğdem olsaydı ağlardı şimdi mutluluktan, bana ölü deyip dururdu ya.
Bir kanadım kırık, anca bukadar yazabildim 🙄 haftaya dahada gerilerBen zirvede yer alırken sen gerilemişsin, toparla kendini
Sana derken kendi ölü olduÇok uzun zaman sonra girebilmişiz, vay be... @Çiğdem olsaydı ağlardı şimdi mutluluktan, bana ölü deyip dururdu ya.
Gelir inşallah kısa sürede aramıza, her şey yolunda gitsin de.Sana derken kendi ölü olduNerde napıyor...
UmarımGelir inşallah kısa sürede aramıza, her şey yolunda gitsin de.
Tatlım teşekkürler ben burada olmasam da o ismi bu foruma kazımışım istesen de silinmiyor. denizz19 olmak bir markadır @serhatt5 senelik forum hayatım boyunca doğru düzgün aktif değilken bile bir şekilde damga vurmayı başaran tek üyesin gözümde. Maşallah
Doğru söze ne denirTatlım teşekkürler ben burada olmasam da o ismi bu foruma kazımışım istesen de silinmiyor. denizz19 olmak bir markadır @serhatt
Evet Survivor iyi ki var.
Teşekkürler kardeşim.Farketmende sevindim.Mesajlar da ilk üç, baya iyi abi...tebrikler... @The_Erinch
Teşekkürler kardeşim.Farketmende sevindim.Evet kardeşim...çalışan biri olarak bu kadar mesaj yazmışım..demek evde olsam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?