5 senelik forum hayatım boyunca doğru düzgün aktif değilken bile bir şekilde damga vurmayı başaran tek üyesin gözümde. MaşallahTek bir konuyla 9.sıradayım hitlerde![]()
Çok uzun zaman sonra girebilmişiz, vay be... @Çiğdem olsaydı ağlardı şimdi mutluluktan, bana ölü deyip dururdu ya.
Bir kanadım kırık, anca bukadar yazabildim 🙄 haftaya dahada gerilerBen zirvede yer alırken sen gerilemişsin, toparla kendini![]()
Sana derken kendi ölü olduÇok uzun zaman sonra girebilmişiz, vay be... @Çiğdem olsaydı ağlardı şimdi mutluluktan, bana ölü deyip dururdu ya.![]()
Gelir inşallah kısa sürede aramıza, her şey yolunda gitsin de.Sana derken kendi ölü olduNerde napıyor...
UmarımGelir inşallah kısa sürede aramıza, her şey yolunda gitsin de.![]()
Tatlım teşekkürler ben burada olmasam da o ismi bu foruma kazımışım istesen de silinmiyor. denizz19 olmak bir markadır @serhatt5 senelik forum hayatım boyunca doğru düzgün aktif değilken bile bir şekilde damga vurmayı başaran tek üyesin gözümde. Maşallah![]()
Doğru söze ne denirTatlım teşekkürler ben burada olmasam da o ismi bu foruma kazımışım istesen de silinmiyor. denizz19 olmak bir markadır @serhatt![]()
Evet Survivor iyi ki var.
Teşekkürler kardeşim.Farketmende sevindim.Mesajlar da ilk üç, baya iyi abi...tebrikler... @The_Erinch
Teşekkürler kardeşim.Farketmende sevindim.Evet kardeşim...çalışan biri olarak bu kadar mesaj yazmışım..demek evde olsam ..
![]()
![]()
![]()