16-22 Aralık 2013 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,494
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ilk 4`ü susturabilene aşk olsun. :F Ne zaman baksam top 20`de her konuya yorum yapıyorlar. :kiki:

Hele @denizz19 `a bak sen ben uyurkene bir anda fark atmış mesaj sayısında bana ve geçmiş. :D

@destere bu hafta az ve öz konuşmuş. :A

@xemrexxx Mesajlarının büyük kısmını Efsanetül mefsane dizisinin yorum konusunda yapmıştır. :lol:

Ben yani Son sıralar hep az ve öz konuşmuş. :T:

Ne tembel adamız oturup bütün gün mesajmı yazmışız @xemrexxx 'e benzicem diye çok korkuyorum.

onun için karadayıyı izlemeyi bırakman lazım :A

Ilk 4`ü susturabilene aşk olsun. :F Ne zaman baksam top 20`de her konuya yorum yapıyorlar. :kiki:

Hele @denizz19`a bak sen ben uyurkene bir anda fark atmış mesaj sayısında bana ve geçmiş.

@xemrexxx Mesajlarının büyük kısmını Efsanetül mefsane dizisinin yorum konusunda yapmıştır. :lol:

tek başıma burada kanije kalesi savunur gibi savaşıyorum tabi bir farkım olacak :F

Hele @denizz19 `a bak sen ben uyurkene bir anda fark atmış mesaj sayısında bana ve geçmiş. :D

Bu ara costum yilbasi sonrasi finaller var surekli olmasam da olurum buralarda yine :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir