Geçen hafta Hekimoğlu'na düşmüş dedim diye Hercai'yi araya katmıştın aynı şeyi yaşaman gayet normalSo whatSalı konusundayız ve Masumlar zirveyi kaybetmiş mi kaybetmiş demek ki sizin dışınızda Safiye-Naci diye ölen yok.
Geçen hafta Hekimoğlu'na düşmüş dedim diye Hercai'yi araya katmıştın aynı şeyi yaşaman gayet normalSo whatSalı konusundayız ve Masumlar zirveyi kaybetmiş mi kaybetmiş demek ki sizin dışınızda Safiye-Naci diye ölen yok.
Teşekkür ederim.Geçen hafta Hekimoğlu'na düşmüş dedim diye Hercai'yi araya katmıştın aynı şeyi yaşaman gayet normal@Özgür helal olsun arkandayım
Geçen hafta Hekimoğlu düşmüş müydü? Artmıştı diye hatırlıyorumGeçen hafta Hekimoğlu'na düşmüş dedim diye Hercai'yi araya katmıştın aynı şeyi yaşaman gayet normal@Özgür helal olsun arkandayım
Orani dusuktu diye dedim.Hekimoğlu bu bölüm total 4 alamıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum bu dizinin Total alması için daha ne yapması gerekir.
Edho 6. senesinde ikiye bir ara vermesine rağmen dev reytingli diziyi geçmesi alkışlık hareket
------
Geçen hafta Hekimoğlu düşmüş müydü? Artmıştı diye hatırlıyorum
Artmıştı ama kendisi şahsına münhasır bir arkadaş olduğu için süründüğünü iddia etmişti.Hekimoğlu bu bölüm total 4 alamıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum bu dizinin Total alması için daha ne yapması gerekir.
Edho 6. senesinde ikiye bir ara vermesine rağmen dev reytingli diziyi geçmesi alkışlık hareket
------
Geçen hafta Hekimoğlu düşmüş müydü? Artmıştı diye hatırlıyorum
Genel olarak çok iyi değil ama geçen hafta iyi yükselmişti. Neyse devam edecek kadar alsın benim için yeterliOrani dusuktu diye dedim.
Daha yüksek reyting almış bir diziye göre 3 civarı baya yüksekmişArtmıştı ama kendisi şahsına münhasır bir arkadaş olduğu için süründüğünü iddia etmişti.
İyi Aile Babası hiç sürünmüyordu o zamanDaha yüksek reyting almış bir diziye göre 3 civarı baya yüksekmişSürünmüyor da napıyor sence?Çok yüksekmiş haaa maşallahı var herkes TV'de Hekimoğlu'nu açıyor sanki. Kendini avutmaya devam et biraz zor olucak ama neyse.
Mesele Hekimoğluİyi Aile Babası hiç sürünmüyordu o zaman
Biliyorum hani 3 reytingli dizi sürünmüyormuş ya onun için dedimMesele Hekimoğlu
Hee şimdi anladım @Aserat emin ol başka dizisi olsa Kanal D onu çoktan gözden çıkarmıştıBiliyorum hani 3 reytingli dizi sürünmüyormuş ya onun için dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?