Canlı yayınlandığıni bilmiyordum@Harunnn60 Canlı olması da bir etken
Montaj filan da yok.
Sinan Engin her hafta kafamizi sisiriyor Paramparcayla haliyle konuyu falan anlıyoruzDiziyi izlemeden nereden bu hükmü verdin![]()
Dizi kötü olsa 13 reyting alır mıSinan Engin her hafta kafamizi sisiriyor Paramparcayla haliyle konuyu falan anlıyoruz![]()
Küçük Ağa iyi mi?Dizi kötü olsa 13 reyting alır mı![]()
Küçük Ağa 13 almıyor şimdi amaKüçük Ağa iyi mi?Ama Paramparça dibine kadar hak ediyor, ben şaşırıyodum 13 alamıyor diye
![]()
Olsun 14 almışlığı var geçen sezonKüçük Ağa 13 almıyor şimdi ama![]()
Geçen sezon iyiydi yani ilk sezon bende izledim eğlenceliydi hani senaryo bilindiktir ama kendini izlettirir ve boş bir gündü normal yani.Olsun 14 almışlığı var geçen sezon![]()
Sistem de var problemDizi kötü olsa 13 reyting alır mı![]()
Bazı yönleriyle evet sistemde problem var ama bu dizi şuan için bu reytingleri hakediyor. Nedenini soracak olursan çünkü hiç gizli saklı bir şey kalmıyor hızlıca açıklıyorlar her şeyi bir şeyi öğrenmek için 10 bölüm beklemiyorsun yani.Sistem de var problem
Gizem yok yani. Gizem olmadan da olmuyor amaBazı yönleriyle evet sistemde problem var ama bu dizi şuan için bu reytingleri hakediyor. Nedenini soracak olursan çünkü hiç gizli saklı bir şey kalmıyor hızlıca açıklıyorlar her şeyi bir şeyi öğrenmek için 10 bölüm beklemiyorsun yani.![]()
Ama bak iyi oranlar alıyor demek ki gizem olmadan da olabiliyor.Gizem yok yani. Gizem olmadan da olmuyor ama
Sarilmadilar bölümü az once izledim o sarilma gelecek bölümün basinda olcakDizide olaylar bir saniye durulmuyor ki her anı ayrı güzel. Boş sahne yok yani.
Gülseren'in kocası Cansu'nun okuluna geldi birbirlerine sarıldılar ve bitti.![]()