16 Şubat 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Cumartesi Akşamı Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Ayna (Samanyolu TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
yetenek sizsiniz izledim total 9 ab 8.31 reyting almış ben 10 reytingi geçmesini beklerdim , eşim bilir total 7.54 reyting ab 7.15 reytingle yine çok iyi gitmiş , bizim okul yakında biter total 2.91 ab 2.2 reyting alabilmiş

Merhamet'in 3 tekrarı da müthiş gitmiş.

Bu hafta dizinin 4 tekrarı yayınlandı. Bugün de ikisi yayınlanacak 6 tekrar yapacak. Hepsi de iyi gitmiş. Çarşamba oranlarında düşme söz konusu bile olamaz. Yükseleceği kesin.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]MERHAMET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]16.02.2013[/TD]
[TD]23:40:46[/TD]
[TD]01:45:13[/TD]
[TD]2,46[/TD]
[TD]11,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Süper :)

Şefkat Tepe başarısını sürdürmüş.Bizim Okul yükselmezse sonu kötü olacak.Tam da diziyi düzeltmeye başlamışlardı.

Sonuçlar her hafta aynı Acun iki gruptada zirvede ilker takipte şefkat tepe total iyi ab vasat işin özü bu. :D

bu ne böyle ya..bu d kanal kaç kez yayınlamış bu merhamet dizisini...anlaşılan diziye fazla merhamet etmeden posası çıkartmışlar bir günde.öncede 1 haftada yayınlanırdı bu kadar tekrar..şimdi 1 güne sığdırmaya başladılar.....boş günde ver etmişler yayını...bu kadarda paracı olmayın yaaaa.......:ok:

Şefkat Tepe'nin dünkü bölümü süperdi, totalde ilk 2, A/B'de ilk 10 içerisine girsek süper olacak. :)

şefkat tepe başarısını sürdürmüş ve yine en çok izlenen dizi olmayı başarmış 1.lik içinse şefkat tepenin 21:00 de başlayıp 23:00 de bitmesi lazım