Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,802 Reaksiyon puanı 62,670 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 7 Ekim 2016 #21 Çiğdem-' Alıntı: çok uzun oluncada şeyi çıkıyor bunlar çok hassas konular 1 hatada dizinin ipini çekerler sen sussana bee Genişletmek için tıkla ... Ama buda çok kısa değilmiydi ya sadece hanımlar meydana gittiler sonrası yoktu az daha uzun olsa iyi olurdu bence tabii
Çiğdem-' Alıntı: çok uzun oluncada şeyi çıkıyor bunlar çok hassas konular 1 hatada dizinin ipini çekerler sen sussana bee Genişletmek için tıkla ... Ama buda çok kısa değilmiydi ya sadece hanımlar meydana gittiler sonrası yoktu az daha uzun olsa iyi olurdu bence tabii
Damien Duff Süper Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 53,508 Reaksiyon puanı 33,740 Puanı 1,061 7 Ekim 2016 #22 Çiğdem-' Alıntı: çok uzun oluncada şeyi çıkıyor bunlar çok hassas konular 1 hatada dizinin ipini çekerler sen sussana bee Genişletmek için tıkla ... Evet biliyorum soyadı olayından kriz çıktı Kanal d ve arka sokaklar arasında TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çiğdem-' Alıntı: çok uzun oluncada şeyi çıkıyor bunlar çok hassas konular 1 hatada dizinin ipini çekerler sen sussana bee Genişletmek için tıkla ... Evet biliyorum soyadı olayından kriz çıktı Kanal d ve arka sokaklar arasında TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,802 Reaksiyon puanı 62,670 Puanı 1,060 Yaş 41 Konum Kayseri 7 Ekim 2016 #23 xemrexxx' Alıntı: Kiz seni yok sayiyor bu çikinella Genişletmek için tıkla ... çikinellam beni yok saymaz be etiketlemiş kız bana gelmedi o ne yapsın
xemrexxx' Alıntı: Kiz seni yok sayiyor bu çikinella Genişletmek için tıkla ... çikinellam beni yok saymaz be etiketlemiş kız bana gelmedi o ne yapsın