Konu dışı, forum oyunları olabilir mi ?
bizim forumda yaklaşık 30-40 üye var (aktifler) 8 mod +4 s.mod +2 admin =14 yönetici var. burdada 2-3 kişi alınsa her 2 kişiden biri yönetimde olacak ki çok daha büyük yerlerde bile bu kadar yönetici yok
bizim forumda yaklaşık 30-40 üye var (aktifler) 8 mod +4 s.mod +2 admin =14 yönetici var. burdada 2-3 kişi alınsa her 2 kişiden biri yönetimde olacak ki çok daha büyük yerlerde bile bu kadar yönetici yok
8 mod kim acaba ? Ben 3 tane biliyorum sadece.
30-40 üye en aktifler. Bunun dışında daha az aktif olanları da sayarak 80 civarına ulaşıyor rakam.
Şu an 9 yönetici var. Biri Duygusuz yani hiç yok kalıyor 8. 8 kişi bütün bölümlere bütün her şeye yetmiyor. Bu nedenle eksik olan bölümlerde aktifliği sağlayacak gerekli düzenlemeler yapacak ve diğer yöneticilerin yükünü hafifletecek kişiler arıyoruz. Uygun kişi bulamazsak belki de hiç almayız belli olmaz.
Konu kilitlemesi lazım bunuda modlar yapabiliyor .Konu birleştirme özelliği var onuda modlar yapabiliyor .Bunun için mod rütbesine ihtiyaç varyeni yönetici yerine s. modlardan birisinin rütbesi artsa sorun çözülür bence. bi adam bi bölümü seviyorsa mod olmadanda yapar zaten o bölümler pek sık kullanılmıyor
Konu kilitlemesi lazım bunuda modlar yapabiliyor .Konu birleştirme özelliği var onuda modlar yapabiliyor .Bunun için mod rütbesine ihtiyaç var
tek ozan admin yeter forum kavga olunca hit artio 😉8 mod kim acaba ? Ben 3 tane biliyorum sadece.
30-40 üye en aktifler. Bunun dışında daha az aktif olanları da sayarak 80 civarına ulaşıyor rakam.
Şu an 9 yönetici var. Biri Duygusuz yani hiç yok kalıyor 8. 8 kişi bütün bölümlere bütün her şeye yetmiyor. Bu nedenle eksik olan bölümlerde aktifliği sağlayacak gerekli düzenlemeler yapacak ve diğer yöneticilerin yükünü hafifletecek kişiler arıyoruz. Uygun kişi bulamazsak belki de hiç almayız belli olmaz.
Umarım hak edeni moderatör yapar forum yönetimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?