15 Ocak 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Safir - 20. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Ömer'den soğumamın en büyük nedeni (senaryodan bağımsız olarak) her hafta 3 saat bölüm yapılması. Zaten eski tadından uzak giderken bir de uzata uzata iyice yıpratmaları can sıkıcı. Dün 20.00'de Galatasaray maçı varmış ve belli ki erken başlayıp onunla daha çok çakışınca kaybı büyük olmuş. Yine de kafası rahat mı rahat ama iki güçlü rakibinin olmadığı günde bu fırsatı değerlendirememesi talihsizlik.

Kızıl Goncalar umarım gelecek hafta reytinglerinden ciddi kayıp vererek dönmez. Şerbo'nun yayınlanacağı 2 gün önceden belli olduğu için fazla PR yapılamayınca düşerek başlamıştı ama bu sefer sürekli 22 Ocak üzerinden fragmanlar döndüğü için pek zarar görmez diye umuyorum.

Pazartesi dizileri bir türlü yayın istikrarına kavuşamadığı için Safir de boşta kalan kitleden nasiplenmiş ama dengeler oturabilirse kendisini sona götüren oranlara döneceği kesin.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ömer 39. Bölüm
Total | (2) | 5,76
AB | (1) | 5,81
ABC1 | (1) | 7,02

Survivor All Star 2024
Total | (1) | 6,53
AB | (2) | 5,14
ABC1 | (2) | 6,52

Safir 20. Bölüm
Total | (6) | 4,08
AB | (12) | 1,93
ABC1 | (10) | 2,80

Kara (20.00 - Tekrar)
Total | (27) | 1,46
AB | (16) | 1,51
ABC1 | (19) | 1,59

Kaynak: Deniz Tural / Twitter (@DTural)

• Beğendim
20.00'de Galatasaray maçı varmış ve belli ki erken başlayıp onunla daha çok çakışınca kaybı büyük olmuş.
Mücadeleyi izledim ilk yarı gs yokları oynadı, ikinci yarı da bastırınca ve ahraz oyuncu sayesinde yarıştan kopamadılar. 🤬(emojim ) malum camiayadır.

Son düzenleme:
Kuz teyzesi yaşındaki kadından evlenmeden çocuk yapan adam cennete mi gidecek 😱
Safoz musun sen dinde böyle bir günah mı var sonuçta ikisi de reşit insanlar istediklerini yapabilirler. :A Ayrıca çocuğu evlendikten sonra yaptılar bari izlemeden atıp tutup rezil olma. :F

Survivor Ekstra (14.01 - 15.57) yokları oynamış. Hangi akılla gece iyi giden programı öğlene aldılar anlamadım. :A
Total │ (142) │0,38
AB │ (119) │0,32
ABC │ (79) │0,57

Son düzenleme:
  • Beğendim
Safoz musun sen dinde böyle bir günah mı var sonuçta ikisi de reşit insanlar istediklerini yapabilirler. :A Ayrıca çocuğu evlendikten sonra yaptılar bari izlemeden atıp tutup rezil olma. :F
Ayyg nereden biliyon sperm kontrolü mü yaptın her gün yani evlenmeden birlikte oldular mı oldular yani çocuk arada yapılmış olabilir :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
funny (51).jpeg

• Beğendim