15 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show | Show TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Survivor için her sene çok iyi reytingler alacağına, dizileri olumsuz etkileyeceğine dair yorumlar yapılıyor ama her sene daha da kötü başlamaya devam ediyor sürekli aynı terane. :kiki: Açılış böyleyse hafta içinde en iyi ihtimalle yarısını anca alır o yüzden sabırsızlıkla sonrasını bekliyorum. :A

Maske: Kimsin Sen beklendiği gibi düşmüş ama 1 saatlik özete ve 4 yeni rakibine rağmen AB'de 3+ alması kendi çapında gayet iyi. :Z

Şarkılar Bizi Söyler en kötü etkilenen iş olmuş ve sezon başındaki reytinglerine dönmüş. Kardeşlerim de iki grupta 5'e düşmüş daha da azını bekliyoruz inş. :A

Survivor'a geçit vermeyen işlere karşı boynum kıldan ince o yüzden Gönül Dağı'na tebrikler. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam
Gönül Dağı birinciliklere devam ediyor. Başarısı daim olsun. :)

Survivor değil All Star ile Hollywood Star ile bile gelse cumartesi akşamları Gönül Dağı'nı geçemez. :A

Maskenin altındaki yüz yakında çıkar ortaya final yaparak. Bu oranlar Fox'u sevindirmez. :A

Survivordan 10-11 bekliyordum nispeten beklentimin altında kaldi. Neyse ki, reyting kaygısı yok. 2 bile alsa devam ettiriyor Acun. Bu sene umarım daha çok ada hayatı görürüz. Ne kadar çok oyun oluyorsa o kadar bıkıyor insan. Haftanın 4 günü yeter bence. Daha fazla yayınlanmamalı.

Gönül Dağını tebrik ediyorum ama yine söylüyorum. Ben nedense bu dizinin aldığı oranlara ikna olamıyorum. :A

Maske bence de idare eder oranlar almayı başarıyor. Ben daha düşük bekliyordum. Bir grupte 3 reytingi yakalamış enazından.

Survivor beklentimin üstünde başlamış. Bu sezon Total'de güçlü bir rakibi var, 7-8 reyting arası gitse günü kurtarır diye düşünüyorum.

Kardeşlerim Total'de Survivor'dan etkilenmiş ama dramatik bir düşüş yok. Haftaya toparlanır.

FOX bu sezon Cumartesi gününde 3 yapım denedi ama 3-4 reytingi geçemedi. Maske yine de Şarkılar Bizi Söyler'i geçmiş, sanırım sezonu bu şekilde tamamlarlar.

TRT'nin reytinglerde manipülasyon yaptığın düşünüyordum da bu kadarını tahmin edemezdim. Kalk Gidelim kadar izleyici kitlesi olan dizi 12 reyting alıyormuş biz de bunu yedik :F

Survivor beklentimin üstünde başlamış. Bu sezon Total'de güçlü bir rakibi var, 7-8 reyting arası gitse günü kurtarır diye düşünüyorum.

Kardeşlerim Total'de Survivor'dan etkilenmiş ama dramatik bir düşüş yok. Haftaya toparlanır.

FOX bu sezon Cumartesi gününde 3 yapım denedi ama 3-4 reytingi geçemedi. Maske yine de Şarkılar Bizi Söyler'i geçmiş, sanırım sezonu bu şekilde tamamlarlar.

TRT'nin reytinglerde manipülasyon yaptığın düşünüyordum da bu kadarını tahmin edemezdim. Kalk Gidelim kadar izleyici kitlesi olan dizi 12 reyting alıyormuş biz de bunu yedik :F
Gönül Dağı daha fazlasını bile hak ediyor.

Doğru diyorsun. Yakın çevremde Kardeşlerim, Survivor izleyenler dolu hatta Maske Kimsin Sen izleyen arkadaşlarım da var ama bir kişi bile Gönül Dağı izlemiyor, sonuçlar şaşırtıcı.