15 Ocak 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    29
Kırmızı Oda ciddi bir düşüş yaşamış. Yani normal bir düşüş değil bu. Rakiplerine ciddi oranda bir katkı yapmış.

Son Yaz'da korktuğum oldu. Üçüncü bölüm barajını aşacağını düşünüyordum. Yine de kötü düşünmeye gerek yok dizi henüz çıkmaza girmedi. Sezon sonunu görsün o bana yeter.

Akıncı artık kemik kitleyi buldu sanırım. Oranlarını koruyarak devam etmiş. Bu oranlarla sezon sonuna kadar gider.

Ramo güzel bir artış yaşamış. Büyük isimler çıktı ama yerine aynı düzeyde isimler gelirse bu şekilde devam ederler.

Akrep bu hafta ufak bir kıpırdanma yaşamış. Yine de kanalı memnun ettiğini sanmıyorum ama diğer dizilerine göre yine de iyidir. Kanal avantajıyla şimdilik devam eder.

Payitaht bu oranlarla daha ne kadar devam edecek bilmiyorum. Bundan sonra kolay kolay yükseleceğini düşünmüyorum.

Arka Sokaklar akşam bol aksiyonlu bir sahne ile geldi. Güzel de bir yükseliş yaşamış. Haftaya da güzel bir bölüm geliyor. Oranları korumaya devam ederler.
Payitaht bu sezon son zaten final yapacaklar yerine kanal barbarosu alır cumaya iyi gider dizi

Akrepi perşembeye çekip cumaya seni çok Bekledim dizisini almaları gerekli bence benim şahsi fikrim bu 😉

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Bu didemin reytinglerinden emin misin? Kaynak link vb. atar mısın çünkü adtv’de ilk 25te yok.
İnanma ona haberleri yalan reytingleri de yalan.
Kırmızı Oda düşüşe rağmen maşallahlık performansına devam ediyor. Niyeyse diğer diziler (Masumlar Apartmanı da bu hafta 2 küsür reyting kaybetti mesela) böyle düşünce bir şey denmiyor ama kendisi düşünce herkes felaket tellallığı yapıyor üstelik kendi izledikleri yapımlar bu kadarını bile alamazken. İsterse 5-6'ya düşsün TV8 etkisiyle her türlü devam edecek arkadaşlar boşa yormayın kendinizi. :) Sonuçta 10 küsür reytingle tüm rakiplerine fark atmış mı atmış böyle iniş çıkışlar normal. Kocaman tebrikler. :Z

Yıl 2021 ve hala Total'de Arka Sokaklar zirvede. Gelişeceğimize daima geriye gidiyoruz. :):)

Son Yaz da Çocukluk gibi 2. bölümde yükselip 3. bölümde düşmüş. Galiba bu dizi de boşluk potansiyelini dolduramayacak. Ama FOX'un nefesi ensesinde ve erken finale kurban gitmemesi için tüm gruplarda 5 bandının üzerine çıkması lazım. İzlemiyorum ama bu kadroya yazık olsun istemem umarım yükselir.

Akıncı ne uzamış ne kısalmış. AB'de Recai'den iyi gidiyor ve Total'de de Ramo'yu (7 küsüre dayanmışken bu kadar düşmesi şaşırtıcı) fena vurmuş ama yüksek maliyet sorun yaratmadığı takdirde ATV arkasında duracak gibi.

Tüm diziler düşerken Akrep'in üç grupta da yükselmesi ilginç. Seni Çok Bekledim'i ilk planlandığı gibi cuma yapılır mı diye düşünmüştüm ama Star bu zor günde bu oranlara tamah edip dokunmayacak gibi.
Seni Çok Bekledim Pazartesi de olabilir Sefirin Kızı daha da düşüşe geçerse
O sayfa çoğunlukla sallamasyon, inanmamanızı öneririm.
Aynen Adolf öyle böyle bir sallamayın değil

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Değerli forumdaşlar adtv yanlıştır yalandır tamam itirazım yok tanımam etmem.
Ama didemin reytingleri konusunda kaynak sayfa hesap link vb. bekliyorum sizden lütfen...
@Alos @Afet Güçverir @Dosi

Son düzenleme:
Sana gıcıklık olsun benimki başka dizi olsa yerin dibine sokardın izlediğin iş olunca nasıl da toparlayıcı oluyorsun itici bey :A
Düşmüş haliyle bile 10 aldığı için tabii ki toparlayıcı olacağım sanki Zümrüdüanka gibi 1 reytinge indi. :A

Düşmüş haliyle bile 10 aldığı için tabii ki toparlayıcı olacağım sanki Zümrüdüanka gibi 1 reytinge indi. :A
Zümrüdüanka 1 almadı hiç 3 aldı en az :A Çatla size inat 26 bölüm aslanlar gibi çarpıştı hoş yine de kalırdı da neyse senaristler sağ olsun. Menajerimi Ara gibi çırpınmıyor en azından :F

Zümrüdüanka 1 almadı hiç 3 aldı en az :A Çatla size inat 26 bölüm aslanlar gibi çarpıştı hoş yine de kalırdı da neyse senaristler sağ olsun. Menajerimi Ara gibi çırpınmıyor en azından :F
Hiç 1 almadı aynen. :A İnsan utanır bu kadar az izlenmeye. :A

Enu5jtwXIAEb4H2

Eo27xDjXUAUVAay

Epa95h_XIAEa6Jl

Ep_CXayXcAA6bjY

EqjEy8gXYAAlVyj

Acun umarım bu sene tam tersini yapıp Kırmızı Oda'yı haftada 3 gün yayınlamaz. :A

Arka Sokakların hala bu denli izlenmesini aklım almıyor. Bir grupun TV'sinde Kanal D açık kalmış olmalı, başka açıklaması yok bunun. :D

Hafta içinin en zayıf dizilerinin kapıştığı boş bir gün. Ab'de 4 reytingle 2. totalde 5 reytingle 3.olunabiliyor. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre