15 Ocak 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    29
Payitaht bu sezon son zaten final yapacaklar yerine kanal barbarosu alır cumaya iyi gider dizi

Akrepi perşembeye çekip cumaya seni çok Bekledim dizisini almaları gerekli bence benim şahsi fikrim bu 😉

Reactions: mesmeso
Bu didemin reytinglerinden emin misin? Kaynak link vb. atar mısın çünkü adtv’de ilk 25te yok.
İnanma ona haberleri yalan reytingleri de yalan.
Seni Çok Bekledim Pazartesi de olabilir Sefirin Kızı daha da düşüşe geçerse
O sayfa çoğunlukla sallamasyon, inanmamanızı öneririm.
Aynen Adolf öyle böyle bir sallamayın değil

Reactions: mrt-06
Değerli forumdaşlar adtv yanlıştır yalandır tamam itirazım yok tanımam etmem.
Ama didemin reytingleri konusunda kaynak sayfa hesap link vb. bekliyorum sizden lütfen...
@Alos @Afet Güçverir @Dosi

Son düzenleme:
Sana gıcıklık olsun benimki başka dizi olsa yerin dibine sokardın izlediğin iş olunca nasıl da toparlayıcı oluyorsun itici bey
Düşmüş haliyle bile 10 aldığı için tabii ki toparlayıcı olacağım sanki Zümrüdüanka gibi 1 reytinge indi.

Düşmüş haliyle bile 10 aldığı için tabii ki toparlayıcı olacağım sanki Zümrüdüanka gibi 1 reytinge indi.
Zümrüdüanka 1 almadı hiç 3 aldı en az
Çatla size inat 26 bölüm aslanlar gibi çarpıştı hoş yine de kalırdı da neyse senaristler sağ olsun. Menajerimi Ara gibi çırpınmıyor en azından

Zümrüdüanka 1 almadı hiç 3 aldı en az
Çatla size inat 26 bölüm aslanlar gibi çarpıştı hoş yine de kalırdı da neyse senaristler sağ olsun. Menajerimi Ara gibi çırpınmıyor en azından
Hiç 1 almadı aynen.
İnsan utanır bu kadar az izlenmeye.

Acun umarım bu sene tam tersini yapıp Kırmızı Oda'yı haftada 3 gün yayınlamaz.

Arka Sokakların hala bu denli izlenmesini aklım almıyor. Bir grupun TV'sinde Kanal D açık kalmış olmalı, başka açıklaması yok bunun.

Hafta içinin en zayıf dizilerinin kapıştığı boş bir gün. Ab'de 4 reytingle 2. totalde 5 reytingle 3.olunabiliyor.