15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Aga Kızılelmadan önce eski hikaye vardı onu da izliyordum ama reytingde 70. falan oluyordu 🙂. Osman sınav farkı🙂
Murad'a bak taunus'u yerin dibine soktu 🙂

@takas Hevesin kırılmasın ama SBT faktörünü de işin içine kat.

SBT'de düşük alıpta TNS'de yüksek çıkan hiçbir TRT yapımı yok. Hep SBT'de kendi dizilerini yüksek çıkarıyorlar.

°°°mobil mesaj°°°

Aga Kızılelmadan önce eski hikaye vardı onu da izliyordum ama reytingde 70. falan oluyordu 🙂. Osman sınav farkı🙂
Murad'a bak taunus'u yerin dibine soktu 🙂
yav aga OSMAN SINAV tartışılacak bi adam değil ki dizinin başrolü furkan palalı falan değil aslında osman sınav
o adam kimi koysa oynatır
dediğin gibi eski hikaye nere kızıl elma nere
osman sınavın farkını tekrar tekrar gösteriyor ne diyim helal olsun Allah uzun ömürler versin

Sen Pis Yedili ben Umutsuz Ev Kadınları'nın günü Pazar diye diye ölücez. Harcanıyoruz forumda. 😎
Pazar günü UEK nın takrarı var 21.15'te. 🙄 Bugünde 4 dakikada bir Çd ile UEK nın tanıtımlarını yaptılar niye acaba

bu dizi her türlü tutmuştur even gerisi önemli değil
trt1 de en yüksek dizi kaç alıyo ki

kızıl elme mızıl elma boş bu işler...osman sınavın devri kapandı artık...perşembeye gelse kurtlar vadisi kızıl elmayı mor elmaya çevirip osman sınav falan dinlemeden paketler başka güne... osman sınav gitsin nurgül yeşilçayal aşk filmi çevirsin..aşk kızıl , elma kırmızı falan fıstık...

bu dizi her türlü tutmuştur even gerisi önemli değil
trt1 de en yüksek dizi kaç alıyo ki
Yani Pazartesi Beni Böyle Sev anlıklarda 5 alıyor tnsde 2.

Salı Seksenler anlıklarda 6 görüyor tnsde 4, Sbt A/B'sinde 9 alıyor tna'de 6.

Perşembe ZKFO'yu söylemeye bile gerek yok. 6 reyting fark olduğu olmuştu. Özetiyle beraber A/B'de ilk ikiyi kapatmışlığı var SBT'de.

°°°mobil mesaj°°°

Maymunlar cehennemi ne yapıyor öyle 😱

Kanal D Totalin kralı oldu son 1 haftadır.

@xBUGRAx Vicdan yayınlansın Maymunlae iyi mi gidecek diyordun.

°°°mobil mesaj°°°

oha arkadaş kanal d de ne var
kızıl elma hafif düşmüş ama dizi tuttu tutmasa da osman sınav tutturur zaten

neyse bu akdarlık yeter internette donuyo hep yarın izlerim