ha ha geriden başlıyor fgeçen sene ab de zirveyi alan seksenelr değildi zatenoff sahnelere bak be kalite konuşuyo yine
zirve iddamız yok trt1 de oynuyo dizi yani 2-0 geriden başlıyo
ha ha geriden başlıyor fgeçen sene ab de zirveyi alan seksenelr değildi zatenoff sahnelere bak be kalite konuşuyo yine
zirve iddamız yok trt1 de oynuyo dizi yani 2-0 geriden başlıyo
Aga Kızılelmadan önce eski hikaye vardı onu da izliyordum ama reytingde 70. falan oluyordu 🙂. Osman sınav farkı🙂osman sınav varsa ben başlamadan coşarım o adam garanti çünkü yani kral o kral adamım beniminanın osman sınav ismini çıkarın anlıklara giremez trt de ama adam kaliteli yapıyo dizileri bir başka araba patlama sahnesi mükemmel ötesiydi
Aynen Kanal Genel Yayın Yönetimi olacak adamlarız.Sen Pis Yedili ben Umutsuz Ev Kadınları'nın günü Pazar diye diye ölücez. Harcanıyoruz forumda. 😎
yav aga OSMAN SINAV tartışılacak bi adam değil ki dizinin başrolü furkan palalı falan değil aslında osman sınavAga Kızılelmadan önce eski hikaye vardı onu da izliyordum ama reytingde 70. falan oluyordu 🙂. Osman sınav farkı🙂
Murad'a bak taunus'u yerin dibine soktu 🙂
Pazar günü UEK nın takrarı var 21.15'te. 🙄 Bugünde 4 dakikada bir Çd ile UEK nın tanıtımlarını yaptılar niye acabaSen Pis Yedili ben Umutsuz Ev Kadınları'nın günü Pazar diye diye ölücez. Harcanıyoruz forumda. 😎
6.66 Reyting almıştı.arkadaşlar coşmayın bence sevdaluk anlıklara göre 8 reytingti ertesi gün geldi 5 reytingmy reklam dönüşü
bu dizi her türlü tutmuştur even gerisi önemli değil@takas Hevesin kırılmasın ama SBT faktörünü de işin içine kat.
SBT'de düşük alıpta TNS'de yüksek çıkan hiçbir TRT yapımı yok. Hep SBT'de kendi dizilerini yüksek çıkarıyorlar.
°°°mobil mesaj°°°
Pazar günü UEK nın takrarı var 21.15'te. 🙄 Bugünde 4 dakikada bir Çd ile UEK nın tanıtımlarını yaptılar niye acaba
Yani Pazartesi Beni Böyle Sev anlıklarda 5 alıyor tnsde 2.bu dizi her türlü tutmuştur even gerisi önemli değiltrt1 de en yüksek dizi kaç alıyo ki
15 Tatilinde geçen Yıl Anlıklar da 9 Reytinge çıkmıştı tam şu zamanlar.5 reyting alırdı
anlıklarda mı15 Tatilinde geçen Yıl Akıllarda 9 Reytinge çıkmıştı tam şu zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?