Twitter'da TT olmuştu.😱😱😱
Ergenus tripleri. 😱
°°°mobil mesaj°°°
Twitter'da TT olmuştu.😱😱😱
Ergenus tripleri. 😱
°°°mobil mesaj°°°
#PisYedilininGünüÇarşamba .
O film uyduruk mu. 😱kanal d nin uyduruk filmi bile liderliği aldı boş günün kralı hemde
kızıl elma iyice yükseklemey başladı heyt be nette izliyorum da çok donuyo yarın hd bi şekilde izlicem
@EveN sana ne dedim osman sınav varsa kalite vardır osman sınavın ismi reytingtir bak trt1 de hangi dizi böle başlayabilir sezonun ortasında millet osman sınav markasını duyunca direk izliyo çünkü bu adam türk tv tarihinin 1 numarasıdır
kanal d de ya film başka türlüsü mümkün müO film uyduruk mu. 😱
hangi film maymunlarla ilgili olan değil mi tabi uyduruk kim oynuyo başrolündeO film uyduruk mu. 😱
Tebrikler. Ama bu sezon öğrendim ki hemen coşmayalım.kanal d nin uyduruk filmi bile liderliği aldı boş günün kralı hemde
kızıl elma iyice yükseklemey başladı heyt be nette izliyorum da çok donuyo yarın hd bi şekilde izlicem
@EveN sana ne dedim osman sınav varsa kalite vardır osman sınavın ismi reytingtir bak trt1 de hangi dizi böle başlayabilir sezonun ortasında millet osman sınav markasını duyunca direk izliyo çünkü bu adam türk tv tarihinin 1 numarasıdır
Bugünkü anlıklara bakıp söylemiyorum Muhteşem yüzyıl geçen yıl 16 reyting almadımı,bu yıl ortalaması 8-9 benim gibi birçok muhteşem yüzyıl izleyicisi dizi uzadıkça izlemeyi bıraktı.Dur yahu yeni bölümün anlıkları gelmedi daha. Hemen sbt'nin gazına gelmeyin.
Ama Maymunlar Cehennemi'nin eski filmi kat kat daha iyidi bence. Ama asla uyduruk değil Film.kanal d de ya film başka türlüsü mümkün mü
neyse bakalım yarın sonuç ne olacak
osman sınav varsa ben başlamadan coşarım o adam garanti çünkü yani kral o kral adamım benim inanın osman sınav ismini çıkarın anlıklara giremez trt de ama adam kaliteli yapıyo dizileri bir başka araba patlama sahnesi mükemmel ötesiydiTebrikler. Ama bu sezon öğrendim ki hemen coşmayalım.
°°°mobil mesaj°°°
zirve iddamız yok trt1 de oynuyo dizi yani 2-0 geriden başlıyoarkadaşlar coşmayın bence sevdaluk anlıklara göre 8 reytingti ertesi gün geldi 5 reyting my reklam dönüşü