15 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Maymunlar Cehennemi coşmuş. :Z Kızılelma my'yi geçecekmiş az daha yok artık sbt. :F

Kızılelma'nın bu kadar başarılı gideceğini asla tahmin edemezdim 😱

kanal d nin uyduruk filmi bile liderliği aldı boş günün kralı hemde :D
kızıl elma iyice yükseklemey başladı heyt be :D nette izliyorum da çok donuyo yarın hd bi şekilde izlicem
@EveN sana ne dedim osman sınav varsa kalite vardır osman sınavın ismi reytingtir bak trt1 de hangi dizi böle başlayabilir sezonun ortasında millet osman sınav markasını duyunca direk izliyo çünkü bu adam türk tv tarihinin 1 numarasıdır

kızıl elma iyice yükseklemey başladı heyt be :D nette izliyorum da çok donuyo yarın hd bi şekilde izlicem
@EveN sana ne dedim osman sınav varsa kalite vardır osman sınavın ismi reytingtir bak trt1 de hangi dizi böle başlayabilir sezonun ortasında millet osman sınav markasını duyunca direk izliyo çünkü bu adam türk tv tarihinin 1 numarasıdır
O film uyduruk mu. 😱

Bugun mac var diye anliklara girememis Sevdaluk, hemen Pis Gani carsambaya gelsin agitlarina baslanmis. :F

Ya daha dizi yeni basladi sayilir. Anliklari gormeden bir yorum yapmayin. :)

Tebrikler. :) Ama bu sezon öğrendim ki hemen coşmayalım. :X

°°°mobil mesaj°°°

Dur yahu yeni bölümün anlıkları gelmedi daha. :) Hemen sbt'nin gazına gelmeyin. :)
Bugünkü anlıklara bakıp söylemiyorum Muhteşem yüzyıl geçen yıl 16 reyting almadımı,bu yıl ortalaması 8-9 benim gibi birçok muhteşem yüzyıl izleyicisi dizi uzadıkça izlemeyi bıraktı.

Tebrikler. :) Ama bu sezon öğrendim ki hemen coşmayalım. :X

°°°mobil mesaj°°°
osman sınav varsa ben başlamadan coşarım o adam garanti çünkü yani kral o kral adamım benim :d inanın osman sınav ismini çıkarın anlıklara giremez trt de ama adam kaliteli yapıyo dizileri bir başka araba patlama sahnesi mükemmel ötesiydi

arkadaşlar coşmayın bence sevdaluk anlıklara göre 8 reytingti ertesi gün geldi 5 reyting:) my reklam dönüşü