15 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika gitikçe düşüyor bakalım kaçta duracak
)))) biü nün özetiyle yarışacak duruma geldi
))

işler güçler dünde yazdım çoşmuştu resmen birde 20 dakikanın gazıyla iyi gitmiş dizi kendini topladı verilen ara işe yaramış diziye

[TABLE="class: cms_table_tablesorter, width: 100%"]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]KREM (TKR-GECE)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]1,57[/TD]
[TD]20,53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]GUVEN BANA[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]1,27[/TD]
[TD]5,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

güven ban sanırım kaldırılır yada absi yüksek dizilerden sonra gelmesi daha mantıklı salı gününden kalkar ama aksine krem gece çok iyi gitmiş

- - - Ekleme - - -

20 dakika gitikçe düşüyor bakalım kaçta duracak
)))) biü nün özetiyle yarışacak duruma geldi
))

işler güçler dünde yazdım çoşmuştu resmen birde 20 dakikanın gazıyla iyi gitmiş dizi kendini topladı verilen ara işe yaramış diziye

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]KREM (TKR-GECE)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]1,57[/TD]
[TD]20,53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]GUVEN BANA[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]1,27[/TD]
[TD]5,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

güven ban sanırım kaldırılır yada absi yüksek dizilerden sonra gelmesi daha mantıklı salı gününden kalkar ama aksine krem gece çok iyi gitmiş

Arkadaslar dün aksam BiÜ veya ÖBGZK birinci olmus da dün aksam nedense 20 dakika haric bu dizilerinde oranlari düsmüs 0.5-1 arasi.

SBT niye bu kadar farkli ölcüyor hala anlamis degilim.

Tebrikler BİÜ ve ÖBGZ 20 Dk ve İşler Güçler de iyi gitmişler.

- - - Ekleme - - -

20 Dk daha yüksek oranlar almalıydı..

20 dakika ab izleyici grubunda en çok izlenilen ikinci dizi olmus özet bölümü asa yukari biü ayni totalde 5.ci olmus beni affet den daha izlenmis

20 Dakikayı ve diğer tüm yapımları tebrik ederim.

ben de kendi beğenimden bahsediyorum
her neyse güzel bi bölümdü haftaya yükselir

dünde yazdım 20 dakikanın bu bölümünü begendim( sbt de çok düşmesine ragmen) senaryo hatası yok gibiydi diziden uçurumun ilk bölümlerin tadını aldım zekice yazılmış( doga üstü zekice herkes züper zeka ama
))) )

kerem deren seyirciyi ters köşe yapmayı seviyor bu bölümünde d diziye asılmışlardı tam 3 tane ters köşe vardı melek ali ve duru üçüde züper zeka çıktılar sanırım bu züper zekalıklar ilk iki bölümü özürü ve sosyal medyaya bizi afettin mesajıydı
)) anma insanları ters köşe yaparken kerem deren karakterlerle oynuyor bu bir sıkıntı hala dizinin ana karakterlerin karakteri oturmadı ama o kadar ab ye çalışıyor ki dizi hırsız çocuklarına yıl başında hediye alıyor üstelik evinde yılbaşı çamı var
))) yaw türkiyede bu kadar batılı hırsız varmıydı yahuu :
)) dizi bu yüzden totalde düşük alıyor herkes batılı türk tipi birini ara ki bulasın..

Son düzenleme:
Ya boş konuşmayın o düşmüş bu düşmüş abde 3 reyting fark atmış ben öbgzciyim ama BİU ya kötü diyemem kimsenin de ÖBGZye kötü deme hakkı falan yok 20 dk düşmüş ama toparlanabilir

20 dakika super bolumdu,izlerken nfesim kesildi,olaylar yavaş yavaş gelişiyor,senaryo toparlanıyor.. hele bi şu hapisten kçsınlarda reytinglerde artar.

Biü her zamanki gibi zirvede 20 dk 4 e düşmüş günü değişir yakında