Afara da etkilemiş olabilir benceDiziler düşerken benim orta sayfa durur mu o da düşüyorbu arada dün Nevşin Mengü acayip sinirimi bozdu da dersem siyasete girecek izleyenler neyden bahsettiğimi anlamıştır.
Afara da etkilemiş olabilir benceDiziler düşerken benim orta sayfa durur mu o da düşüyorbu arada dün Nevşin Mengü acayip sinirimi bozdu da dersem siyasete girecek izleyenler neyden bahsettiğimi anlamıştır.
Aa o da vardı doğru. Zaten biraz daha böyle gaflar yapmaya devam ederlerse bir programın etkilemesine gerek kalmayacakAfara da etkilemiş olabilir bence
Boşver Kasabayı gel sende adaya 😂😂😂😂Kasaba Doktoru biraz yükselir sanmıştım. Daha artacak gibi değil anlaşilan. Keşke kısa süreli olsaydı. Sıkıcı değildi bölüm ama TRT dizileri 2 saat çekilmiyor. Bir sınırı var ve sınırı geçemiyor malasef. Aynı sınırlar içinde daha kısa süreli diziler çekse keşke.
nagihan yerine düz bi erkeği tercih ederimgerçek Bir kadın görmüş olursun Nagi ablamla, herkes @serhatt gibi çürük karı değil
Sen kendine bak kokuşmuş kaş*r.gerçek Bir kadın görmüş olursun Nagi ablamla, herkes @serhatt gibi çürük karı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?