Afara da etkilemiş olabilir benceDiziler düşerken benim orta sayfa durur mu o da düşüyor bu arada dün Nevşin Mengü acayip sinirimi bozdu da dersem siyasete girecek izleyenler neyden bahsettiğimi anlamıştır.
Afara da etkilemiş olabilir benceDiziler düşerken benim orta sayfa durur mu o da düşüyor bu arada dün Nevşin Mengü acayip sinirimi bozdu da dersem siyasete girecek izleyenler neyden bahsettiğimi anlamıştır.
Aa o da vardı doğru. Zaten biraz daha böyle gaflar yapmaya devam ederlerse bir programın etkilemesine gerek kalmayacakAfara da etkilemiş olabilir bence
Boşver Kasabayı gel sende adaya 😂😂😂😂Kasaba Doktoru biraz yükselir sanmıştım. Daha artacak gibi değil anlaşilan. Keşke kısa süreli olsaydı. Sıkıcı değildi bölüm ama TRT dizileri 2 saat çekilmiyor. Bir sınırı var ve sınırı geçemiyor malasef. Aynı sınırlar içinde daha kısa süreli diziler çekse keşke.
Gönlüm nagihandan yana @xemrexxx nin paylaştiği tablolara göreBoşver Kasabayı gel sende adaya 😂😂😂😂
nagihan yerine düz bi erkeği tercih ederim kaslı kadın mı😱gerçek Bir kadın görmüş olursun Nagi ablamla, herkes @serhatt gibi çürük karı değil
Sen kendine bak kokuşmuş kaş*r.gerçek Bir kadın görmüş olursun Nagi ablamla, herkes @serhatt gibi çürük karı değil