15 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa süper gitmiş yine.Ab'de tokatı yemiş gibi ama yine açık ara.
Kaçak Ab'de düşük.Total'de yine iyi.Sabitledi kendini iyice.
Kurt Seyit İle Şura hep kaybediyor.Belli bir artış yaşamalı artık dizi.İstanbul'a geliyormuş set hadi bakalım.

@Bully farkındaysan siz ne zaman kaçırılma oldu dediğiniz bölümde ab reytingi baya bi düşüyor. Ama kaçırılmanın olmadığı bölümlerde ise tekrar yükseliyor. :) bence senarist bu kaçırılma durumunu kullanmamalı. :)

@Bully farkındaysan siz ne zaman kaçırılma oldu dediğiniz bölümde ab reytingi baya bi düşüyor. Ama kaçırılmanın olmadığı bölümlerde ise tekrar yükseliyor. :) bence senarist bu kaçırılma durumunu kullanmamalı. :)
Kaçıncı kaçırılma olayı oldu bu devamlı kaçırılıyo Osman :F

Perşembe A.h kötü etkiliyor Kardeş Payını
Tns sonuçlarına göre böyle denebilir,sağlıklı ölçüm yapılsa Kardeş Payı Arkadaşım Hoşgeldin'i geçebilir.:)

Beyaz her hafta programında Kardeş Payı'nı övüyor gerçekten Selçuk Aydemir çok farklı işler ortaya çıkarıyor.

Bunu Düğün Dernek'te de gördük 7 milyon izlenme oranlarına ulaştı.Bu haliyle diziyede yansıyor.:)

Tns sonuçlarına göre böyle denebilir,sağlıklı ölçüm yapılsa Kardeş Payı Arkadaşım Hoşgeldin'i geçebilir.:)

Beyaz her hafta programında Kardeş Payı'nı övüyor gerçekten Selçuk Aydemir çok farklı işler ortaya çıkarıyor.

Bunu Düğün Dernek'te de gördük 7 milyon izlenme oranlarına ulaştı.Bu haliyle diziyede yansıyor.
Evet K.p güzel bir dizi iyi bir yükseliş yakalar umarım :)

@ABAY_06 heralde olmuştur 5. :d ve sanırsam o sahneler biraz saçmaymıl bully'nin dediğine göre. O zaman da ab'de düşüş yaşaması çok normal. :) ama belki senaryoyla da alakalı bi durk değildir. Malum karadayı da ab'de şok düşüş geçirdi, eğer diğer günlerde yine bir kaş dizi şok düşüş yaşarsa anlıycağız ki demeklerin tv başından bu hafta çekildiğini. :) aynı örnekleri geçen senede gördük çünki :)

Konu yok ne yapsın senarist de mecburrrr. :) :)

Gani'nin silsile dizi serileri misali olsa gerek :):)

@ABAY_06 heralde olmuştur 5. ve sanırsam o sahneler biraz saçmaymıl bully'nin dediğine göre. O zaman da ab'de düşüş yaşaması çok normal. :) ama belki senaryoyla da alakalı bi durk değildir. Malum karadayı da ab'de şok düşüş geçirdi, eğer diğer günlerde yine bir kaş dizi şok düşüş yaşarsa anlıycağız ki demeklerin tv başından bu hafta çekildiğini. :) aynı örnekleri geçen senede gördük çünki :)

Erler Film işte gittikçe bozucak böyle yaparsa dizi düşüşe çabuk geçer Zaten Tns'deki Ab grubu doğru düzgün tv izlemiyo :D

@ABAY_06 heralde olmuştur 5. :d ve sanırsam o sahneler biraz saçmaymıl bully'nin dediğine göre. O zaman da ab'de düşüş yaşaması çok normal. :) ama belki senaryoyla da alakalı bi durk değildir. Malum karadayı da ab'de şok düşüş geçirdi, eğer diğer günlerde yine bir kaş dizi şok düşüş yaşarsa anlıycağız ki demeklerin tv başından bu hafta çekildiğini. :) aynı örnekleri geçen senede gördük çünki :)

Gani'nin dizilerinde her bölüm kaçırılma yok en azından. :kiki: Daha akıllı senaryoları var yani. :) :)

Erler Film işte gittikçe bozucak böyle yaparsa dizi düşüşe çabuk geçer Zaten Tns'deki Ab grubu doğru düzgün tv izlemiyo :D

Neyse haftaya yibe yükselişe geçerek gerekli cevabı verecektir osmanım :A

Gani'nin dizilerinde her bölüm kaçırılma yok en azından. :kiki: Daha akıllı senaryoları var yani. :) :)

O'nun espiri yapmaya çalışması gayreti sadece "espirimsi" sonucunu doğuruyor. :):)
valla ne yalan söyliyeyim o'nun dizi senaryoları 3-7 yaşa hitap eden güldürmeceker. Benim fikrim bu :):)

Alıntı sorunumu var (b)
Evet, @OzaN halledicem dedi ama hala ses seda yok... :):)

küçük ağa totelde yüksek reytingleri rahat almaya devam ediyor 😵😵 abde nasıl olduysa düşmüş bu hafta karadayı abde küçük ağayım geçme fırsatını tepmiş oldu kurtlar vadiside öyle küçük ağa yine haftanın en yüksek reytinglerini alan dizisi olucaktır gruplarda 😵😵

kaçak dizisine çok üzülüyorm o ses varken zirveye oynuyorduk o ses bitince zirvede olucaz derken bu kötü reytingleri almaya basladık ve devamda ediyor zaten dizinin konusuda bu sezon final yapacak gibi :T

kurt seyit gibi maliyeti yüksek bukadar tantana yapan bir dizi 3 reyting alıyorsa eğer her hafta bir an önce yayından kaldırılmalı bence yazık bukadar emeğe 😵😵

O'nun espiri yapmaya çalışması gayreti sadece "espirimsi" sonucunu doğuruyor. :):)
valla ne yalan söyliyeyim o'nun dizi senaryoları 3-7 yaşa hitap eden güldürmeceker. Benim fikrim bu :):)

Alıntı sorunumu var (b)
Reyting ölçüm şirketinde tanıdıkların var zaar. 3-7 yaş. :) :)

Benim fikrim bu diyorum. tns'den yazılı bir belge aldım, Öyleymiş demiyorum. :):)

Benim fikrim bu diyorum. tns'den yazılı bir belge aldım, Öyleymiş demiyorum. :):)
Senin fikrinse bir şey diyemem çünkü AK'yı eminimki 5 DK bile izlemedin ve ön yargılı yorum yapıyorsun bence ya da öbür dizilerini.

Bana göre de Küçük Ağa 1 - 3 yaş gurubuna hitap ediyor orası ayrı. :) :)

Senin fikrinse bir şey diyemem çünkü AK'yı eminimki 5 DK bile izlemedin ve ön yargılı yorum yapıyorsun bence ya da öbür dizilerini.

Bana göre de Küçük Ağa 1 - 3 yaş gurubuna hitap ediyor orası ayrı. :) :)

Senin fikrin, bi şey diyemem... :):)

Alıntı sorunumu var (b)
Güncelleme gelmesini bekliyorum ben de, benlik bir şey yok şu an maalesef...

Osman 2 kere kaçırıldı sadece bunu bi belirteyim önce. :) Dünkü kaçırılma sahnesi de çok gereksizdi sırf bölümü doldurmak için yapılan bir sahneydi. Ab de haklı olarak kaçmıştır. Senaryoya yeni takviyeler lazım bazı sahneler çok tekrara düşüyor. :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking