15 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 37.5%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 6.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 25.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu...

Son düzenleme:
Behzat ç. izledim ! zaten bi adam akıllı o var pazar reeytinglerde fena değil inş. böyle gider hep :)

Pazar günü her zamanki ayarında, o nedenle yorum yapma gereği hissetmiyorum.

Sadece şu dikkat çekiyor ki Umutsuz Ev Kadınları'nın iddialı fragmanı işe yaramış, dizi az da olsa toparlanmış, hep böyle gidebilse sorun olmaz ama düştükçe düşerse geleceği iyi değil.

Acun boşluğun tadını çıkarıyor, bu da ortada.

Şimdi önemli konuya gelelim. :)

TNS'ye Son 15 Gün !

SBT yanlislarini duzeltiyor
UEK her iki grupta da oranlarini arttirmis. Tebrikler
Survivor klasik SBT reytingleri almis
Al Yazmalim kotu gidiyor
Behzat C AB'de ataga gecmis. Statdaki film AB'de guzel gitmis
Spartakus yeni gun ve saatini sevmis. İzlenmez denililyordu ama 17 share almis
Babam İcin kotu gitmis

RevaN' Alıntı:
SBT yanlislarini duzeltiyor
UEK her iki grupta da oranlarini arttirmis. Tebrikler
Survivor klasik SBT reytingleri almis
Al Yazmalim kotu gidiyor
Behzat C AB'de ataga gecmis. Statdaki film AB'de guzel gitmis
uek da pek bir düzelme yok sadece geçen hafta starda çocukların ilgisini daha çok çeken demir adam filmi vardı o bu haftaki filmden da yüksek reytin almıştı totalde onun etkisi olmuş uek zaten ab de oranlar hemen hemen aynı.. sbtde agb gibi oynama olmuyor. adamalar kendi içinden çok tutarlılar

18 GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI STAR TV 19:58:13 22:17:17 01:48:49 2,75 7,02

geçen hafata
9 DEMİR ADAM STAR TV 19:55:23 22:19:37 01:53:18 3,44 9,22

uek da pek bir düzelme yok sadece geçen hafta starda çocukların ilgisini daha çok çeken demir adam filmi vardı o bu haftaki filmden da yüksek reytin almıştı totalde onun etkisi olmuş uek zaten ab de oranlar hemen hemen aynı.. sbtde agb gibi oynama olmuyor. adamalar kendi içinden çok tutarlılar

18 GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI STAR TV 19:58:13 22:17:17 01:48:49 2,75 7,02

geçen hafata
9 DEMİR ADAM STAR TV 19:55:23 22:19:37 01:53:18 3,44 9,22

beyaz soy gece yayınlanan tekrarinin reytinglerinede bak 25 share almis behzat Ç Ciddi sekilde yükselmis dün konuk oyuncular vardi bakalım neler dicen :D

Babam için artık fox bitirmeli a/b grubunda ilk 30 da sadece haber var baska bisiy yok foxun bence babam için bitmeli :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]25:59:40[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]00:00:19[/TD]
[TD]2,60[/TD]
[TD]25,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beyaz soy gece yayınlanan tekrarinin reytinglerinede bak 25 share almis behzat Ç Ciddi sekilde yükselmis dün konuk oyuncular vardi

Behzat Ç'nin artışı dikkate değer hakikaten. :)

Kreys tüm Star dizilerini izlemiyorsun bildiğim kadarıyla ama hepsini savunuyorsun, neden ?

[/CENTER]
[/B]

Behzat Ç'nin artışı dikkate değer hakikaten. :)

Kreys tüm Star dizilerini izlemiyorsun bildiğim kadarıyla ama hepsini savunuyorsun, neden ?

behzat ç izleyiorum her hafta :D bunu dün neyi izliceksin kısmına ve her hafta yaziyorum :) endgame yakamı bırak :)))))))))))))) benim mesajlarımda reyting bölümünde alıntı yapmasan sevinirim sadece sen yapma

gece sharelerine ne bakınıyoz ya gece bişey yok millet bakıyor işte. diğer kanallar geceye önem vermiyor mecbur starı izliyorlar işte :))))))))))))

behzat .ç işte ne kaar ne kokar.. geçen hafata havalar iyiydi milet dıları çıkmıştı. bu hafta hava soguk oldugundan millet oturup bakmış işte görende behzat .ç 10 reytin almış sanacak daha 5 reytingi ab de bile geçemiyor :)))))))))))))))

behzat ç izleyiorum her hafta :D bunu dün neyi izliceksin kısmına ve her hafta yaziyorum :) endgame yakamı bırak :))))))))))))))

Yok seni bırakmam, senle uğraşmak çok zevkli. :D

Alıntı yapma gibi özel istekler kural dışı. :D

Son düzenleme:
endgame seni uyariyorum dün ne izliceksin ve son 5 haftanin seylerine bak yeter artık izledigim seyi yazarim ben o konuya sanamı sorcam neleri izlediğimi izlicemi neyi yapicagimi admin iletisime geçiçem alıntı yapma dedim..!

endgame seni uyariyorum dün ne izliceksin ve son 5 haftanin seylerine bak yeter artık izledigim seyi yazarim ben o konuya sanamı sorcam neleri izlediğimi izlicemi neyi yapicagimi admin iletisime geçiçem alıntı yapma dedim..!

Yazma diyen mi oldu kreys, hemen celallenme.
:)
Alıntı konusunda herkes özgürdür. :)

Yazma diyen mi oldu kreys, hemen celallenme.
:)
Alıntı konusunda herkes özgürdür. :)

BEHZAT Ç İZLERKEN TT KONULARINA MESAJ YAZDIM DÜN ÇALGI ÇENGİ GELDİ MERAL OKAY RESMİ KOYDULAR O KADINA DİYE GÖNDERME YAPTILAR MERAL OKAY TT OLDU BEHZAT Ç ÇALAN Elvan Dalton tt Oldugunu anlık paylastım :) yani behzat izliyorum izlicem yine izlicem :) filmi nede sinamada gittim seni kalbime gömdüm

BEHZAT Ç İZLERKEN TT KONULARINA MESAJ YAZDIM DÜN ÇALGI ÇENGİ GELDİ MERAL OKAY RESMİ KOYDULAR O KADINA DİYE GÖNDERME YAPTILAR MERAL OKAY TT OLDU BEHZAT Ç ÇALAN Elvan Dalton tt Oldugunu anlık paylastım :) yani behzat izliyorum izlicem yine izlicem :) filmi nede sinamada gittim seni kalbime gömdüm

Tamam izliyorsun, anladım. :)

Başka neler takip edersin ?

Survivor i izledim hem ödül hemde dokunulmazlik oyununu yine Ünlüler kazandi. Survivor iki grubtada en yakin rakibini ikiye katlayarak ilk ikiyi kapatmis, özeti bile baya iyi izlenmis.

UEK i son haftalarda alistigimiz gibi Total de yine 6 Reytingde kalmis, AB de kücük bir yükselis var ordada 7 Reytingle 3. sirada kalmis.

Farkli Desenler STV de basarisini sürdürüyor dizi 6 Reytingle 4. sirada, AB de ise 2.5 Reyting de kalmis.

Stadyum da FB-TS macinin etkisiyle baya iyi gitmis, bu arada FB dün mükemmel oynadi

Behzat C. bu hafta baya yükselmis Total de yaklasik 3 Reyting le 17. AB de 4.5 Reytingle 8. sirada.

Al Yazmalim ve Babam icin yine yarisi cok gerilerden takip etmisler.