- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
uek da pek bir düzelme yok sadece geçen hafta starda çocukların ilgisini daha çok çeken demir adam filmi vardı o bu haftaki filmden da yüksek reytin almıştı totalde onun etkisi olmuş uek zaten ab de oranlar hemen hemen aynı.. sbtde agb gibi oynama olmuyor. adamalar kendi içinden çok tutarlılarRevaN' Alıntı:SBT yanlislarini duzeltiyor
UEK her iki grupta da oranlarini arttirmis. Tebrikler
Survivor klasik SBT reytingleri almis
Al Yazmalim kotu gidiyor
Behzat C AB'de ataga gecmis. Statdaki film AB'de guzel gitmis
uek da pek bir düzelme yok sadece geçen hafta starda çocukların ilgisini daha çok çeken demir adam filmi vardı o bu haftaki filmden da yüksek reytin almıştı totalde onun etkisi olmuş uek zaten ab de oranlar hemen hemen aynı.. sbtde agb gibi oynama olmuyor. adamalar kendi içinden çok tutarlılar
18 GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI STAR TV 19:58:13 22:17:17 01:48:49 2,75 7,02
geçen hafata
9 DEMİR ADAM STAR TV 19:55:23 22:19:37 01:53:18 3,44 9,22
beyaz soy gece yayınlanan tekrarinin reytinglerinede bak 25 share almis behzat Ç Ciddi sekilde yükselmis dün konuk oyuncular vardi
[/CENTER]
[/B]
Behzat Ç'nin artışı dikkate değer hakikaten.
Kreys tüm Star dizilerini izlemiyorsun bildiğim kadarıyla ama hepsini savunuyorsun, neden ?
behzat ç izleyiorum her hafta bunu dün neyi izliceksin kısmına ve her hafta yaziyorum endgame yakamı bırak )))))))))))))
endgame seni uyariyorum dün ne izliceksin ve son 5 haftanin seylerine bak yeter artık izledigim seyi yazarim ben o konuya sanamı sorcam neleri izlediğimi izlicemi neyi yapicagimi admin iletisime geçiçem alıntı yapma dedim..!
Yazma diyen mi oldu kreys, hemen celallenme.
Alıntı konusunda herkes özgürdür.
BEHZAT Ç İZLERKEN TT KONULARINA MESAJ YAZDIM DÜN ÇALGI ÇENGİ GELDİ MERAL OKAY RESMİ KOYDULAR O KADINA DİYE GÖNDERME YAPTILAR MERAL OKAY TT OLDU BEHZAT Ç ÇALAN Elvan Dalton tt Oldugunu anlık paylastım yani behzat izliyorum izlicem yine izlicem filmi nede sinamada gittim seni kalbime gömdüm
Tamam izliyorsun, anladım.
Başka neler takip edersin ?
m.yüzyıl bu hafta salı ve persembe günleri yari final maçlari var starda onlari 1e1k acayip hikayeler behzat Ç