15 Nisan 2011 cuma reyting tahminleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugüne kadar iyiydin ama bugün yine tazıcan gibi davranmaya başladın :)

Diğer nickinin yasağı dolacak. 3-4 gün sonra, oradan devam edersin hatalarından ders çıkararak.

adminim cuma gününde Geniş Aile'nin izleyici olarak rakipleri hangi diziler bide en az rakibi olan gün hangisi sence

Bütün diziler rakibi aslında :)
İçlerinden herhangi biri olmasa Geniş Aile'nin reytinglerinde yükseliş olur.

Şu an sezon sonu olduğu için her gün izleyicisi oturmuş diziler var. Az rakip olan gün kalmadı gibi. Pazar günü, diğer günlere göre biraz daha zayıf gözüküyor.

gelecek sezona hanımın çiftliği final yapıyo yine cuma olursa Geniş Aile ilk 5 garanti gibi olur.

Hanımın Çiftliği gider, başka rakip gelir :)
Ama yine de gelecek sezon şimdikinden daha başarılı olma ihtimali epey yüksek. Tabii dizinin nasıl devam edeceği de önemli. Cevahir ile Zeynep'in sezon finalinde evlenmeleri ve bu konunun kapanması şart :)

Hanımın Çiftliği 2 yıldır aynı seviyelerde, ben hiç bu dizinin konuşulduğunu duymadım çevremde. İnsanlar sadece izliyor.
Adını Feriha Koydum Aşk-ı Memnu enerjisi ve kitlesiyle izleniyor. Konusu zengin erkek, fakir kız. Yani 1970' lerin Yeşilçam filmlerinden tanıdık olduğumuz şeyler. Hazal Kaya olmasaydı çok düşük reyting alırdı.
Her şeye Rağmen kaliteli bir dizi ancak bazı şanssızlıklar yaşadı ve yükseliş gösteremedi. Bunda oyuncu faktörüde etkili. Keşke Hatırla Sevgili' de olduğu gibi ünlü oyuncular olsaydı.
Çocuklar Duymasın artık tek güne insin..

Hanımın Çiftliği 2 yıldır aynı seviyelerde, ben hiç bu dizinin konuşulduğunu duymadım çevremde. İnsanlar sadece izliyor.
Adını Feriha Koydum Aşk-ı Memnu enerjisi ve kitlesiyle izleniyor. Konusu zengin erkek, fakir kız. Yani 1970' lerin Yeşilçam filmlerinden tanıdık olduğumuz şeyler. Hazal Kaya olmasaydı çok düşük reyting alırdı.
Her şeye Rağmen kaliteli bir dizi ancak bazı şanssızlıklar yaşadı ve yükseliş gösteremedi. Bunda oyuncu faktörüde etkili. Keşke Hatırla Sevgili' de olduğu gibi ünlü oyuncular olsaydı.
Çocuklar Duymasın artık tek güne insin..
Hanımın Çiftliği'nin izleyici kitlesi internet kullanıcısıyla pek örtüşmüyor heralde :)
İnternetteki yorumlara, izlenme sayılarına falan bakılırsa en düşük reytingli dizilerden biri olması gerekir :)

Aşk-ı Memnu'nun etkisi bir çok diziyi ayakta tutuyor aslında :)
Beren Saat => Fatmagül'ün Suçu Ne
Hazal Kaya => Adını Feriha Koydum
Nebahat Çehre, Nur Aysan => Muhteşem Yüzyıl

Tamamen bu oyunculara bağlı olduğunu söylemiyorum tabiiki. Bu çok büyük hata olur ama yine de etkileri büyük...

Çocuklar Duymasın'ın tek güne inmesi gerektiğini haftalardır söylüyoruz ama inecek gibi gözükmüyor. Hatta beş güne çıkarmayı planlıyor Birol Güven :)