alemto geniş aile sadece komedi dizisi değil bir mahalle dizisi ve bunu çok iyi başarıyorlar acı komedi aşk benim şahsi düşüncem de türk televizyon tarihinin en iyi dizisi
Sen söyleyince gördüm, gerçekten 😱ha:2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 20:14:09 2:21:42 8,39% 20,95%
adminim bu ne böyle ya işi iyice abarttılar 2 saat 21 dakika dizi mi olur ya 😱ha:
Evet Her Evde Olmadığı İçin İzlenmeleri Tam Belli Etmiyor Bu Reytingler Çünkü Google Tıklanmaya Baktığımızda Hanımın Çirfliği Sonuncu Olurdu Sıralamada Geniş Aile Zirveye Pazartesi Küçük Sırlar İçin De Öyle Behzat Ç De Öyle Bu Gibi Dizilerin İnternette Hayranları Çok Ama Geniş Aile Bir Zaman 13 Reytinge Dayamıştı Reytingleri 10 un altına inmiyordu bana göre düsüsü dizi konusundan çıktı örneğin dizide komşu kızına aşık olan bir senaryo vardı ama şimdi o seneryo yok galiba izlemedğm için tam blmyrum eskiden sıkı tarkibitçidim Ondan Reyting Düşmesi Yahşi Caizbe Buna Örnek Onlarda Senaryo Dışına Çıkmaya Başladı Gibi Ama Hala Bana Komik Geliyor Ejder Bna gÖRE pEKER pEKMEZDEN Daha ii geldi ve gerçekci rolü daha fazla 😉Geniş aile daha fazlasını haketiyo dün ferihayı izledim harikaydı 2 haftaya hanımın çifliği bu sıkıcılıkla devam ederse feriha zirveyi alır geniş ailede 2. hakedio aslında ama reyting cihazı olan evler izlemio galiba ondan düşüşü bugün lale devri 1. olurmu yaa
Evet, onun hakkında açılan konuda yazdım yorumuAdminim Komedi Dükkanı çarşambaya alınmış
Şiddete karşıyız141 dk daha neleer... şu evinde reyting cihazı olanları dövmeye mi gitsek adminim bellki geniş aileyi 1. yaparız....peh...
Lale Devri'nin günün birinci dizisi olma ihtimali yüksek.Geniş aile daha fazlasını haketiyo dün ferihayı izledim harikaydı 2 haftaya hanımın çifliği bu sıkıcılıkla devam ederse feriha zirveyi alır geniş ailede 2. hakedio aslında ama reyting cihazı olan evler izlemio galiba ondan düşüşü bugün lale devri 1. olurmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?