15 Nisan 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 33.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 16.7%
  • Her Şeye Rağmen (ATV)

Oy: 2 33.3%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 3 50.0%
  • Komedi Dükkanı (Star)

• Başrolde "Aşk" (TRT 1)

• Kollama (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
alemto geniş aile sadece komedi dizisi değil bir mahalle dizisi ve bunu çok iyi başarıyorlar acı komedi aşk benim şahsi düşüncem de türk televizyon tarihinin en iyi dizisi

alemto geniş aile sadece komedi dizisi değil bir mahalle dizisi ve bunu çok iyi başarıyorlar acı komedi aşk benim şahsi düşüncem de türk televizyon tarihinin en iyi dizisi

Sen Öyle Düşünüyorsan Ben Senin Fikrini Değiştiremem Benim Fikrim Saçmalamada Bir Numara Dizi Hale Gelmeyi Başrdılar Dün 5 Dakika Baqam Dedim Çocuklar Duymasın Reklam Olduğunda Hemen Değiştirdim Reklam Seyretmeyi Tercih Ettim Bana Göre Bu Sezon Yüzde 80 Bitecek Gibi

o sana göre bu bana göre geniş aileye saçmalıyor diyorsun 7 sene öncenin tıpası olan çocuklar duymasını seyrediyorsun

ee renkler ve zevkler tartşılmaz çocuklar duymasın seyrettğimde komedi yönünü seviyor ama geniş ailenin komediler hoşnut gelmiyor bana

haklısın alemto renkler ve zevkler tartışılmaz

2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 20:14:09 2:21:42 8,39% 20,95%

adminim bu ne böyle ya işi iyice abarttılar 2 saat 21 dakika dizi mi olur ya 😱ha:

2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 20:14:09 2:21:42 8,39% 20,95%

adminim bu ne böyle ya işi iyice abarttılar 2 saat 21 dakika dizi mi olur ya 😱ha:
Sen söyleyince gördüm, gerçekten 😱ha:
Dünya rekoru falan kırmış olmalı
Diziler 90 dakikadan 40-45 dakikaya düşürülsün diye protestolar yapılırken 141 dakikaya kadar çıkmışlar. 😱ha:

bunlar 140 dakika dizi çekmekten memnunlar herhalde herkes isyan ederken 141 dakika çok tuhaf gerçekten

Çeken de izleyici de memnun herhalde ki uzattıkça uzatıyorlar. Yakında 2,5 3 saati de görürüz artık...

Adminim Komedi Dükkanı çarşambaya alınmış

Geniş aile daha fazlasını haketiyo dün ferihayı izledim harikaydı 2 haftaya hanımın çifliği bu sıkıcılıkla devam ederse feriha zirveyi alır geniş ailede 2. hakedio aslında ama reyting cihazı olan evler izlemio galiba ondan düşüşü bugün lale devri 1. olurmu yaa

141 dk daha neleer... şu evinde reyting cihazı olanları dövmeye mi gitsek adminim bellki geniş aileyi 1. yaparız....peh...

Evet Her Evde Olmadığı İçin İzlenmeleri Tam Belli Etmiyor Bu Reytingler Çünkü Google Tıklanmaya Baktığımızda Hanımın Çirfliği Sonuncu Olurdu Sıralamada Geniş Aile Zirveye Pazartesi Küçük Sırlar İçin De Öyle Behzat Ç De Öyle Bu Gibi Dizilerin İnternette Hayranları Çok Ama Geniş Aile Bir Zaman 13 Reytinge Dayamıştı Reytingleri 10 un altına inmiyordu bana göre düsüsü dizi konusundan çıktı örneğin dizide komşu kızına aşık olan bir senaryo vardı ama şimdi o seneryo yok galiba izlemedğm için tam blmyrum eskiden sıkı tarkibitçidim Ondan Reyting Düşmesi Yahşi Caizbe Buna Örnek Onlarda Senaryo Dışına Çıkmaya Başladı Gibi Ama Hala Bana Komik Geliyor Ejder Bna gÖRE pEKER pEKMEZDEN Daha ii geldi ve gerçekci rolü daha fazla 😉

Adminim Komedi Dükkanı çarşambaya alınmış
Evet, onun hakkında açılan konuda yazdım yorumu

https://fav10.net/f498/komedi-dukkani-carsambaya-alindi-64124/

141 dk daha neleer... şu evinde reyting cihazı olanları dövmeye mi gitsek adminim bellki geniş aileyi 1. yaparız....peh...
Şiddete karşıyız

Lale Devri'nin günün birinci dizisi olma ihtimali yüksek.

Adminim Cumartesi başlığı açta yorum yapmaya başlayalım dizi öncesi

Cuma günü yorumumu dün yapmıştım ama Feriha' nın 140 dakika olduğunu görünce bir yorum daha yapasım geldi. İzmir Çetesi' nde çekimler sabah 07.30' a kadar sürmüş ve aynı gün öğleden sonra yine başlamış. Diğer dizilerde aşağı yukarı aynı zorlukta. Durum böyleyken hem set çalışanlarına hem oyunculara çok haksızlık oluyor...

+

Geniş Aile' nin yükselmesi iyi oldu bence çünkü Hanımın Çiftliği hala izlensede dizideki yoğun dram insanı sıkıyor ve içini kapatıyor. Cuma günü yayınlanan diğer dizilerde aşağı yukarı aynı. Feriha' da klasik Yeşilçam filmlerine benziyor. Geniş Aile diğerlerine göre bir adım önde. [:'(]

Son düzenleme:
Öncelikle Hanımın Çiftliği ve Adını Feriha Koydum'u tebrik ederim. İki dizide de bir düşüş söz konusu. Ama yine de reytingleri güzel. Hanımın Çiftliği'nde aksiyon azaldı. Reytingi 9'ları gördü. Adını Feriha Koydum başarılı. Ama o da 7 reytingi görmüş... Geniş Aile'yi tebrik etmek gerek. Eskiden 13 ratinglik bir diziydi. Ama komedi dizilerinin hepsinin başına gelen o acımasız düşüşü yaşadı ve kanalı değişti... Reytingleri oldukça güzel bence... Çocuklar Duymasın 5 ratingin üstünde kendini tutarak başarı sağlıyor bence... Çarşamba 4.21 ratingi görmüştü... Cuma günü iyi gidiyor... Her Şeye Rağmen pazartesi 20.00'de 5 ratinga alırken 2.77'yi gördü... ATV bu kadar büyük maliyetli bir diziyi bu kadar kolayca nasıl harcar anlamadım... ATV hatasından dönüp pazartesi 20.00'ye alırsa en azından 4 ratingi görür. Bakalım ne olacak? Beyaz Show başarılı sayılır... Ama eskiden ilk 5'i zorlardı şimdi eskiye göre çok düşük... Komedi Dükkanı Star'ın işine çarşamba yarar. Ondan Star doğruyu yaptı bence... 3 ratingi bu hafta zar zor gördü... Oysaki Çarşamba günü 3 ratingi rahat geçiyordu... Bir de cumaları Geniş Aile Star'ı sırtlar... Star'ın işine Komedi Dükkanı çarşamba yarar. Star çarşambaları 5. 6. kanal oluyordu... Star'ı 3. kanal yapar. Komedi Dükkanı reyting kaygısı gütmüyor pek. Başarılı sayılır bence...