Sonradan fark edince değiştirdim. Çok fazla izlemedim. Ama 1960 kalmış aklımda. 1940-1960 imiş. Bence 1940-1960 değilde 28 Mart 1940 ile 25 Nisan 1940 arasında olsa daha iyi olur.
adminim yine yaklaşmışım TOTAL'de 4.50 dedim 4.55 almış AB'de de 4.00 dedim 3.81 almış. yinede iyi tahmin etmişim:U
haftaya 5. ondan sonraki hafta 3. ortaam
Gündüz kuşağıyla ilgili tespitlerin çok doğru.Her Şeye Rağmen niye düşük anlayamadım. Bir diğer anlayamadığım konu da ATV'nin fragmanlarda dizinin başlama saati olarak 22:15 yazmasına rağmen 22:54:57'de başlatması,adam olmayacak bu kanallar...
Beyaz show idare eder,hep şarkı-türkü sıkıyor ya,talk ağırlıklı bir program yapılması lazım,albüm-film tanıtımları bırakılmalı özellikle albüm...
Müge Anlı dur durak bilmiyor,daha kaç sezon devam edecek bu program bilemiyorum...
Kanal olarak bakarsak Kanal D'nin gündüz kuşağında hiç sorun yok gibi duruyor, Arka Sokaklar haricindeki diziler reytingi biraz düşürse de büyük kayıp olmadığı için ortalamada en çok izlenen gündüz kuşağına sahip,İrfan Değirmenci ve Bana Her şey yakışır çok yüksek share'lere sahip...
ATV Kanal D'nin hemen arkasında;Aliye,Müge Anlı ve Esra Erol çok izleniyor hatta Müge Anlı yıllardır en çok izlenen gündüz kuşağı programı ünvanını taşıyor ama Aşk ve Ceza'yla Esra Erol'un özet kısımları baya geri çekiyor kanalı. Daha iddialı bir dizi tekrarı koyması şart...
Show bir zamanların efsane gündüz kuşağı programlarına sahip kanaldı ama şu anki durumu içler acısı. Kanalı yemekteyiz,masterchef'in tekrarları resmen dibe batırıyor. Masterchef yavaş yavaş artan reytingleriyle yeni yeni yukarılara çıkmaya başladı. Fakat Show'un en başarılı programı kuşkusuz Sabahın Sedası,reytingleri çok oynak bir program olsa da özellikle İbrahim Tatlıses suikastinden sonra ciddi çıkış yakaladı...
Star ise en bahtsız kanal,uzun süredir doğru dürüst hiç bir işi izlenmiyor.Zuhal Topal pek iyi reytingler alamasa da kanalının en iyi işi gibi duruyor. Onun dışındaki yayınladığı tüm diziler ve programlar çok kötü yerlerde hatta bazen ilk 100'de bile yoklar.
Fox Kanal D ile yarışıyor hatta onu geçiyor olabilir,net değil. Unutma Beni ve Deniz Yıldızı çok izleniyor, bu diziler yayınlandığı dakikalarda açık ara en çok Fox izleniyor. Kanalın evlilik programı Su gibi de fena gitmiyor. Sabah haberleri vasat durumda, ithal yabancı dizisi başarısız fakat ortalamada göz kamaştırıyor...
Son 2 yıldır beni prime-time'dan çok gündüz programları heyecanlandırıyor,onlar daha oynak çünkü,hiç biri diziler gibi sabit değil...
Her Şeye Rağmen bence de final yapmalı. Tutmayacağı çok açık. Bundan sonra toparlanma ihtimali yok gibi. Ayrıca 22.15 diye reklamı yapılıp 23.00'de başlatılması son derece saçma.Hanımın Çiftliği, çok düşmüş. Aslında 10 reytingli bir dizinin bir sezon daha devam etmesinden daha doğal bir şey daha yok. Fakat çok maliyetli bir yapım olarak Hanımın Çiftliği'nin Kanal D ve Gold Film'e kar yaptırabilmesi için 14-17 arası alması gerekir.
Adını Feriha Koydum alışılmış saatten erken başladığı için düşmüş.
Çocuklar Duymasın reytingini korumuş. ( E bir zahmet zaten aldığı 5 reyting onu da korusun yani )
Geniş Aile bir saatlik özetiyle 4 reyting alabiliyorsa başarılıdır, bence. Komedi dizisi 1 saat özet. Star genellikle komedi yönüyle dizileriyle dikkat çekiyor. Papatyam, Geniş Aile, İzmir Çetesi ve Dürüye'nin Güğümleri hepsinin ortak özelliği komik başlığı altında başlamaları ve 1 saat özet ile insanı çileden çıkartmaları. Bu kadar özet komediye yakışmıyor.
Beyaz Show, iyi.
Komedi Dükkanı artık kendini gösterebilecek düzeyde reytingler almaya başladı.
MasterChef kaplumbağa hızıyla yükselmeye devam ediyor
Her Şeye Rağmen, "her şeye rağmen" vasat. Her şeye rağmen vasat diyorum; Çünkü Tarihi bir dizi ve tarihi diziler maliyetli oluyorlar 2011'de 1940-1960 anlatmak bedava iş değil. Senaryosu fena değil. Arkasında iyi bir yapım şirketi var. Oyuncu kadrosu çok tanıdık değil. Ama oyuncuları başarılı ve güzel oynuyorlar. 2 ve 3 bölümlerini izlemiştim kaliteli olduğunu düşünüyorum. Her Şeye Rağmen dizisi her şeye rağmen başarısız ve vasat. Yayınlandığı her gün ATV'ye zarar ettiriyordur. Başka günle uğraşmasınlar hemen final yapsınlar.
Zaten 7-8 hafta kaldı. Bende hiç sanmıyorum Adını Feriha Koydum'un Hanımın Çiftliği'ni geçebileceğini...adım gibi eminim hanımın çiftliğini hiçbirzaman geçemicek adını feriha koydum
Bence yapılacak bir şey kalmadı. Pazartesi kalsaydı daha iyi olurdu belki ama Cuma günü o saatte bile o izlenme oranını alıyorsa yapılacak bir şey kalmamış demektir.Adminim ATV, Her Şeye Rağmen'e ne yapmalı? Gününü nereye almalı?
yanlış anlamazsan bir soru soracam tazıcan mısın senBir kere Her Şeye Rağmen 28 Mart'ta değil 14 Mart'ta başladı. Ayrıca ATV haftaya akıllanıp Pazartesi 20.00'ye alırsa güzel olur. Ya da Kelimenin Gücü bitecek. Perşembe 23.15'te olur. Her Şeye Rağmen dizisi Pazartesi 20.00 olsa 5 rating alırdı.