15 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

nerde bu denekler nereye gidiyor bu reyting :F:F:;F
my geçen haftaya göre artmış genelde düşüş var
merhamet ço kdüşmüş dün kız kardeşi ile buuluşmuyor muydu,
kg ve sf dünkü bölümlere göre onlar da düşük
py yi söylemeye gerek yok 4 ün altına düşmüş
unutma beni yaz yaklaşırken şovun dozunu artırmaya devam ediyor :D

my 9 da kalmış yine büyük düşüşte dizi bu yıl bitmemesi çok büyük hataydı seneye bu reytingleri mumla arayacak
sakarya fırat kuzey güney ve merhamet iyi gitmişler

My yüksekmiş ama 10 barajını geçemiyor bi türlü artık..
merhamet şok düşüş yaşamış ve kötü gitmiş..
kuzey o boş saatte çok yetersiz sonuçlar alıyor.
sakarya f hafif bi yükseliş yaşamış.
milyoner çok iyi gidememiş.

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD] TATAR RAMAZAN (TKR)
[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 19:59:30[/TD]
[TD] 22:49:09[/TD]
[TD] 2,25[/TD]
[TD] 6,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu dizi kesin tutmuştur tekrar oranı çok iyi bence yeni bölümle gelirse en az 5.50-6 alır ve giderek yükselir

sakarya fıratın dünkü bölü-müne göre reytingi çok çok düşük çok daha fazlasını hakediyo

güldür güldür yeterli reytingi alamıyor ama devam edebilir
tatar ramazan atv denem yapmış başarısız gitti bence galip in haftasonu tekrarları bile o kadardı ilk zamanalr kuzey ve sf bitmeden bugüne dizi koyamaz atv
kmoi en kötü günün geçirmiş gibi
iki dünya arasında normal bölüme göre 0.40 yükselmiş

Fazla hareket yoktu, ilk sahne, Halis'in vurulmasi ve sonrasi iyiydi.

aga süper ötesiydi ya halis-osman sahneleri süperdi hele ambulans getirdi ya kahkaha attım orda :kiki: :kiki:
onun dışında halil derbent-dur ali sahnesi süperdi durali uğur teğmen sahneleri de çok komikti on numara on

aga süper ötesiydi ya halis-osman sahneleri süperdi hele ambulans getirdi ya kahkaha attım orda :kiki: :kiki:
onun dışında halil derbent-dur ali sahnesi süperdi durali uğur teğmen sahneleri de çok komikti on numara on

Ugur Tegmen kapida Halil Derbent'i görünce ne yapacagini sasiriyor :D

Muhtesem Yüzyil'in bu hafta 10'un yükseginde alacagini tahmin ediyordum..

muhteşem yüzyılın bölümü çok iyidi yine 9.24 reytinge yükselmiş ama daha fazla bekliyodum ab 9.86 niye 10 üzerine çıkamıyo anlamıyorum :( , merhamet nasıl bir dizi ya maç varken yükseliyo maç yokken düşüyo 4.6 reytinge düşmüş bu hafta , sakarya fırat 5.56 alarak gayet iyi gitmiş , pis yedili gittikçe düşüyo 3.89 reytinge düşmüş ab ise 2.3 kadar düşmüş