vasilyus ile bu bölümde tam olarak düşman oldular bence ayoll önceleri barış var gbiydi çünküDayanırız inş bu haftaki aksiyon devam ederse daha fazlası gelebilir
vasilyus ile bu bölümde tam olarak düşman oldular bence ayoll önceleri barış var gbiydi çünküDayanırız inş bu haftaki aksiyon devam ederse daha fazlası gelebilir
Düşman olmaları diziye daha çok yarayacaktır reyting yükseltirvasilyus ile bu bölümde tam olarak düşman oldular bence ayoll önceleri barış var gbiydi çünkü
aaa yalnız şu turgutu çok abartıyorlar vasilyusu onun götürmesi falan hosuma gitmedi ölse sevinirimDüşman olmaları diziye daha çok yarayacaktır reyting yükseltir
Kesinlikle bende gıcık kapıyorum hareketlerine çokda güçlü değil geçen sezon Noyan yakalandığında oyun kuramamıştı kurtarıldıktan sonra kaçmıştı Vasilyusa öyle miaaa yalnız şu turgutu çok abartıyorlar vasilyusu onun götürmesi falan hosuma gitmedi ölse sevinirim
Kıskananlar çatlasın halkın dizisini çekemeyen çokBence Diriliş'in gerçek reytingi özeti. Özetini yeni bölüm reytingi olarak görmek lazım. @EFE UYSAL @Çiğdem-
Kıskananlar çatlasın halkın dizisini çekemeyen çok
Benim tarafımımında da 3te 2si izliyor ve hep Diriliş jeneriğine rastlıyorum Bakırköyde beklemem zaten Şişirme evet Myde şişirmeydiNeyini kıskanayım bu reytinglerin Kene.
Benim etrafımda hiç izleyen yok en derin halk biziz şişirilmiş reyting bunlar.
Benim tarafımımında da 3te 2si izliyor ve hep Diriliş jeneriğine rastlıyorum Bakırköyde beklemem zaten Şişirme evet Myde şişirmeydi
Bakırköyde zaten Diriliş izleyen olmaz diyorum doğru anlaBakırköyde diriliş izleyen mi olur laa. Ataköy tarafı falan mı hangi Bakırköy orası.
Bakırköyde zaten Diriliş izleyen olmaz diyorum doğru anla
Sefaköy Başakşehir tarafları çok izliyor otobüslerde hep dizinin jeneriği telefon zil sesiAslında tımarhaneye yakın yerlerde olabilir. Tam onlara hitap ediyor
Sefaköy Başakşehir tarafları çok izliyor otobüslerde hep dizinin jeneriği telefon zil sesi
Tabiki de o izlemez dediğimiz yerlerde diziyi izleyen vardırAyağımı atsam paçozluğu ile kirletir oralar beni iyi ki o taraf izliyor. Şişli, Beşiktaş'a uğramasın. Eski bir bakırköylü olarak orası ile de gurur duydum.
Tabiki de o izlemez dediğimiz yerlerde diziyi izleyen vardır
Alt kitle ne alaka partiye mi bağlıcak gibisin Bakırköy Beşiktaş vs 20 küsürlük kitle borumu elbet bakan net olurMümkün değil varsa da belli bölgelerde toplanmıştır o kalitesiz insanlar
Sende kabul ettin alt kitleye hitap ettiğini. Iyy varoş dizisi iyice uzaklaştım.
Alt kitle ne alaka partiye mi bağlıcak gibisin Bakırköy Beşiktaş vs 20 küsürlük kitle borumu elbet bakan net olur
Üsküdar falan çok gördüm Öyle birşey hatırlamıyorumYani reyting olarak alt kitle. A olan B olan C..D..E olan vs. A Plus bölgeyiz biz Bakırköy Şişli Beşiktaş olarak siz Sefa köy E- olabilir BaşakŞehir dedin birde orada C falandır. Reyting sisteminde böyle bir şey yokmuydu. Vardı.
Üsküdar falan çok gördüm Öyle birşey hatırlamıyorum
Tek İstanbulu kapsamıyor bu ve de 81 ilimiz var İstanbulu n büyük çoğunluğu izliyor sadece senin dediğin yerler şüpheliKeneler bilmez.
Üsküdar'ı bilmem pek ama vardır orada da yinede toplasan 8 reyting çıkıyor işte 18 çıkmıyor. Gerçek rakam özet.