biraz düşününce ham madde olması daha mantıklı geliyor ama cevaba bakmasaydım ben de barınma derdim
%20 açıklanan sorularda yok ama yakın zamanda kuzey Afrika'da sanırım ülke sınırları değiştisosyal bölümde soru öncülünde "devletler zamanla güç kaybeder ve sınırları değişir" minvalinde şeyler vardı ve günümüze yakın bir tarihte sınırları değişen ülkenin hangi bölgede olduğu soruluyordu.
şıklarda kuzey afrika-güney amerika-kafkasya-güney asya ve iskandinavya vardı.
cevap ne olacak ?
@eskici @beyazsoy @Maskeli Fedai
@mrt-06
survivordan soraydilar iyi. Vallahi iyi sorular hazırlamışlar cemaatçilerin darbesi size patladi sanirim)) ösym den cemaatçiler kovunca olan size oldu)))@cookies fen yapmadım ben @beyazsoy uzun olsa daha iyiydi uzun paragraflar daha kolay oluyor ama bunlar çok zordu yaptım biraz ama bakalım doğru mu @Harunnn60 özellikle uğraşmışlar zor sormaya
insanlar niye göç eder ? Türklerin orta asyadan göçünü düşün
bende barınma dedim ama hammadde olacakmış şaka gibi
sen galiba üni. okuyordun zaten@Harunnn60 o soruyu yapmadım ben zaten türkçe sorularını görünce ben zaten umudu kestim diğer sorulara pek kendimi vermedim
beyazsoy ben kuzey afrika dedim , doğrudur dimi ?%20 açıklanan sorularda yok ama yakın zamanda kuzey Afrika'da sanırım ülke sınırları değişti
bilmiyorum sınava girmedim ayrıca ben sayisalciyim ona göre))bende barınma dedim ama hammadde olacakmış şaka gibi
sen galiba üni. okuyordun zaten
beyazsoy ben kuzey afrika dedim , doğrudur dimi ?
Türkçe-Sosyal Fulledim matdan da 30 soru çözdüm net olarak bakalım ne gelicekFen nasıldı asıl fennn @gözlemci senin nasıl geçti
öyle bir çalışma var ama yine ağırlıklı olarak yine test var. aynı toefl gibi olacakNeden gardaşım? Hem sanırım sen böyle girmeyeceksin sınava seneye sistem değişiyor yanlış bilmiyorsam. Klasik sınav gibi olacaktı artık galiba. @beyazsoy
Ben geçen yıl girerken hocalarım diyordu bu sene kazanamazsanız seneye son YGS olacak diyorlardı. Hatta bir hocam örneğini göstermişti ÖSYM'nin sitesinde, gerçi şimdi de tabletten sınav olacak deniyor kafam karıştı iyiyce.öyle bir çalışma var ama yine ağırlıklı olarak yine test var. aynı toefl gibi olacak
tofel zaten bilgisayardan yapılıyor. muhtemelen elektronik ortamda olacak sınav böyle sınav güvenliği daha iyi olur. ama bunun için alt yapının yapılması lazım. 3 milyon bilgisayar yada tablet lazım.Ben geçen yıl girerken hocalarım diyordu bu sene kazanamazsanız seneye son YGS olacak diyorlardı. Hatta bir hocam örneğini göstermişti ÖSYM'nin sitesinde, gerçi şimdi de tabletten sınav olacak deniyor kafam karıştı iyiyce.
elektronik sisteme geçmeyi düşünüyorlarmisBen geçen yıl girerken hocalarım diyordu bu sene kazanamazsanız seneye son YGS olacak diyorlardı. Hatta bir hocam örneğini göstermişti ÖSYM'nin sitesinde, gerçi şimdi de tabletten sınav olacak deniyor kafam karıştı iyiyce.