My'yi geçecek yani @xemrexxx.En son Cumartesi tekrar oranlarında Küçük Ağa böyle almıştı. Ertesi hafta 12 aldı. Hatırlatırım.
Buraya yazıyorum Galip Cumartesiden daha iyi gidecek. A/B`de 5`i geçecek bu sefer. Total dizisinin ardından harcanıyordu.Dizi tekrarı için Galip Derviş'i harcamak..
Bende ne diyceğimi şaşırdım. Ne söylesem tam tersi gerçekleşiyorTekrarı 4'e dayanmış neden bahsediyorsun sen?
Bence gayet iyi gitti iki dizi de. Ben Yahşi Cazibe'nin son bölümlerini çok sevmiştim.Dikmen az sonra 5'e dayanacak.
@mrt-06 Ben de izliyorum. Gani önce iyi hazırlanır sonra bozar. Yahşi Cazibe, Pis Yedili falan hepsi sonra bozdu.
°°°mobil mesaj°°°
My geçilmeli artık Gani başaracak inşallah.Bence 8 alır ama bakalım.
Buraya yazıyorum Galip Cumartesiden daha iyi gidecek. A/B`de 5`i geçecek bu sefer. Total dizisinin ardından harcanıyordu.
Totalde 9 alsa geçiyi işte my'yi.o ne öyle pompy senaryosu mu???
son 10 bölüm 10 bölüm sonra zaten herkes geçecek çünkü dizi olmayacakMy geçilmeli artık Gani başaracak inşallah.
Maliyetleri aynı değil. Sezon sonunda bitecek zaten sezon sonuna kadar devam eder.Cinayet'te alıyordu kaldı mı.. Niyeti bozmuş kanal..
my n son 10 almıştıTotalde 9 alsa geçiyi işte my'yi.
Totalde 9 alsa geçiyi işte my'yi.
Sen dikmeni geçip gani'ye bağladın konuyu geneUnutmayalım Muhteşem Yüzyıl'a dayanan tek dizi yine Gani'nin idi. 😉
bekleyip görelimDüşüşünü sürdürecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?