My'yi geçecek yani @xemrexxx.En son Cumartesi tekrar oranlarında Küçük Ağa böyle almıştı. Ertesi hafta 12 aldı. Hatırlatırım.![]()
Buraya yazıyorum Galip Cumartesiden daha iyi gidecek. A/B`de 5`i geçecek bu sefer. Total dizisinin ardından harcanıyordu.Dizi tekrarı için Galip Derviş'i harcamak..
Bende ne diyceğimi şaşırdım. Ne söylesem tam tersi gerçekleşiyorTekrarı 4'e dayanmış neden bahsediyorsun sen?![]()
Bence gayet iyi gitti iki dizi de. Ben Yahşi Cazibe'nin son bölümlerini çok sevmiştim.Dikmen az sonra 5'e dayanacak.
@mrt-06 Ben de izliyorum. Gani önce iyi hazırlanır sonra bozar. Yahşi Cazibe, Pis Yedili falan hepsi sonra bozdu.
°°°mobil mesaj°°°
My geçilmeli artık Gani başaracak inşallah.Bence 8 alır ama bakalım.![]()
Buraya yazıyorum Galip Cumartesiden daha iyi gidecek. A/B`de 5`i geçecek bu sefer. Total dizisinin ardından harcanıyordu.![]()
Totalde 9 alsa geçiyi işte my'yi.o ne öyle pompy senaryosu mu???
son 10 bölüm 10 bölüm sonra zaten herkes geçecek çünkü dizi olmayacakMy geçilmeli artık Gani başaracak inşallah.![]()
Maliyetleri aynı değil. Sezon sonunda bitecek zaten sezon sonuna kadar devam eder.Cinayet'te alıyordu kaldı mı.. Niyeti bozmuş kanal..
my n son 10 almıştıTotalde 9 alsa geçiyi işte my'yi.![]()
Totalde 9 alsa geçiyi işte my'yi.![]()
Sen dikmeni geçip gani'ye bağladın konuyu geneUnutmayalım Muhteşem Yüzyıl'a dayanan tek dizi yine Gani'nin idi. 😉
bekleyip görelimDüşüşünü sürdürecektir.![]()