fragmanda sanki işyeri gibi bir yerdeydi emin misin
Tns'de daha yüksek çıkıyor doğru. Anlıklarda 3 göremedi bakalım yarınkı sonuçlar nasıl olacak?Yarın TNS'de BS geçen haftaya göre yükselir. SBT düşürdüyse TNS yükseltiyor diziyi çünkü.
İşte ne kadar SBT'de düşük çıkarsa o kadar yüksek çıkıyor BS TNS'de.Tns'de daha yüksek çıkıyor doğru. Anlıklarda 3 göremedi bakalım yarınkı sonuçlar nasıl olacak?
İzliyorum ama bölüme göre arka sokaklar daha çok izliyorum. Şefkat tepeyi internetten izliyorum.Sen Şefkat Tepe izlemiyor muydun ?
Sen otur göz nakli olmuş menapozlunu izle zaten.cık olmaz
Katılıyorum.
Off o son sahne neydi öyle ya Celil'in yüzü parçalandıİzliyorum ama bölüme göre arka sokaklar daha çok izliyorum. Şefkat tepeyi internetten izliyorum.
Ona kalırsa Recep de çakma? Ne yani kaba erkek tiplemesini ilk Recep mi yaptı? Hayır.Katılıyorum.Baştaki pavyon sahneleri sıkıcıydı ama sonra baya açıldı dizi çok güldüm cidden.Bülent Emrah Parlak döktürüyor. Biraz Recep çakması olsa da.. Olsun ben Recep severim zaten.
Burak Kut pısırık erkek rolünde, Gözde Kansu baskın kadın rolünde çok başarılıydı.Gani yapmış yani bize tebrik etmek düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?