15 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

rıza baba yumruğunu vurmuş son anlıkta :A

Ankara'nın Dikmeni'nin tekrarı başladı 23:22. Bol şanslar. :A

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 6.92
2) KANALD: 6.14
3) SHOW: 5.62
4) ATV: 2.99
5) SMNYL TV: 1.85

Yapma Allahını seversen Leyla eyleme mi gitti ne alaka şimdi :X
nakkas holdingden çıkınca pogaca almaya gitcekti Murat'a ama nakkas holdingde vuruldu ve vuranlar kapattılar dükkanı ışığı söndürdü
Aynen gezi eyleminde bazı dükkanların yaptıgı gibi starbucks kizilkayalar
@xemrexxx @destere

Son düzenleme:
Bugünün Saraylısı SBT`de çok düşük gitti ve hatta 3 reyting bile almadı.ama TNS`de 4-5 alır :)

Gündüz tekrarını izledim, muhteşem bir komedi olmuş, lütfen tabularınızı yıkıp bir izleyin. :) @xemrexxx , @yakup09 .
Katılıyorum. :) Baştaki pavyon sahneleri sıkıcıydı ama sonra baya açıldı dizi çok güldüm cidden. :D Bülent Emrah Parlak döktürüyor. Biraz Recep çakması olsa da.. Olsun ben Recep severim zaten. :Z

Burak Kut pısırık erkek rolünde, Gözde Kansu baskın kadın rolünde çok başarılıydı. :X Gani yapmış yani bize tebrik etmek düşer. :X

Katılıyorum. :) Baştaki pavyon sahneleri sıkıcıydı ama sonra baya açıldı dizi çok güldüm cidden. :D Bülent Emrah Parlak döktürüyor. Biraz Recep çakması olsa da.. Olsun ben Recep severim zaten. :Z

Burak Kut pısırık erkek rolünde, Gözde Kansu baskın kadın rolünde çok başarılıydı. :X Gani yapmış yani bize tebrik etmek düşer. :X
Ona kalırsa Recep de çakma? Ne yani kaba erkek tiplemesini ilk Recep mi yaptı? Hayır. :)

Çakma değil, Ankaralı işte. :D

Özellikle hizmetçi çok komik sanırım Kolpaçino'da vardı. :D