Gani 4-5 bölüme 3'e düştümü sizin nefes kökten kesilcekAnticilikte sınır tanımıyorsun ama nefes almak yok sana.
Gani 4-5 bölüme 3'e düştümü sizin nefes kökten kesilcekAnticilikte sınır tanımıyorsun ama nefes almak yok sana.
ilk sezon milk sezon sonuçta 27 reyting aldı dikmen aldı mı ilk sezon 27AGB işte uçur Allah uçur.
O ilk sezonu ya, ben son sezonu diyorum. Şu 6 reytinge düştüğü günler.
Haftaya yükselelim de gerisi kolay Çarşamba boş gün zaten.Gani 4-5 bölüme 3'e düştümü sizin nefes kökten kesilcek
Sbt'de de 20 tns de 11 almıştı.AGB işte uçur Allah uçur.
O ilk sezonu ya, ben son sezonu diyorum. Şu 6 reytinge düştüğü günler.
TNS'de 15 reyting bile görülmüyor ki.ilk sezon milk sezon sonuçta 27 reyting aldı dikmen aldı mı ilk sezon 27
Bak orda haklısın cancağzım, aşırı boşluk çayır çimen var çarşamba.Haftaya yükselelim de gerisi kolay Çarşamba boş gün zaten.
Sbt'de de 20 tns de 11 almıştı.
😳 haklının yanındayım benYakup'dan bir intikam aldırtmadın.
Güldür Güldür "Show" iyi gidiyor.
Bitmiş dizi izlemeyi sevmem aslında ama izleyebilirim hem kaliteli diyorsunuz hem de kanal çekiyor.
Demin şaka yapayorduk yazın sözün var Kayıp'ı izliycen.
Zaten az bölüm var, hemen izlersin. Kanal D'den.Bitmiş dizi izlemeyi sevmem aslında ama izleyebilirim hem kaliteli diyorsunuz hem de kanal çekiyor.
izle izle süper diziydiBitmiş dizi izlemeyi sevmem aslında ama izleyebilirim hem kaliteli diyorsunuz hem de kanal çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?