Gani 4-5 bölüme 3'e düştümü sizin nefes kökten kesilcekAnticilikte sınır tanımıyorsun ama nefes almak yok sana.![]()
Gani 4-5 bölüme 3'e düştümü sizin nefes kökten kesilcekAnticilikte sınır tanımıyorsun ama nefes almak yok sana.![]()
ilk sezon milk sezon sonuçta 27 reyting aldı dikmen aldı mı ilk sezon 27AGB işte uçur Allah uçur.
O ilk sezonu ya, ben son sezonu diyorum. Şu 6 reytinge düştüğü günler.![]()
Haftaya yükselelim de gerisi kolay Çarşamba boş gün zaten.Gani 4-5 bölüme 3'e düştümü sizin nefes kökten kesilcek![]()
Sbt'de de 20 tns de 11 almıştı.AGB işte uçur Allah uçur.
O ilk sezonu ya, ben son sezonu diyorum. Şu 6 reytinge düştüğü günler.![]()
TNS'de 15 reyting bile görülmüyor ki.ilk sezon milk sezon sonuçta 27 reyting aldı dikmen aldı mı ilk sezon 27![]()
Bak orda haklısın cancağzım, aşırı boşluk çayır çimen var çarşamba.Haftaya yükselelim de gerisi kolay Çarşamba boş gün zaten.![]()
Sbt'de de 20 tns de 11 almıştı.![]()
😳 haklının yanındayım benYakup'dan bir intikam aldırtmadın.
![]()
![]()
Güldür Güldür "Show" iyi gidiyor.![]()
Bitmiş dizi izlemeyi sevmem aslında ama izleyebilirim hem kaliteli diyorsunuz hem de kanal çekiyor.
Demin şaka yapayorduk yazın sözün var Kayıp'ı izliycen.![]()
Zaten az bölüm var, hemen izlersin. Kanal D'den.Bitmiş dizi izlemeyi sevmem aslında ama izleyebilirim hem kaliteli diyorsunuz hem de kanal çekiyor.![]()
izle izle süper diziydiBitmiş dizi izlemeyi sevmem aslında ama izleyebilirim hem kaliteli diyorsunuz hem de kanal çekiyor.![]()