Peki madem yarın paylaşırım bakarsınızTüm yapımlar paylaşılınca direk beğeni atıyorum ben konularda mevcuttur zaten paylaşan kim diye bakmam eğer öyle bir düşünceyle söylediysen bilmeni isterim.
Peki madem yarın paylaşırım bakarsınızTüm yapımlar paylaşılınca direk beğeni atıyorum ben konularda mevcuttur zaten paylaşan kim diye bakmam eğer öyle bir düşünceyle söylediysen bilmeni isterim.
Ben gündüz kuşağı sordum ve sen altına bunu yazmışsın. Eğer bana birşey demek istiyorsan direkt alıntı yapa bilirsin.Ah canım gündüz kuşağını merak etmiş Analiziniz vermiyor mu yoksa
İstediğimi yazmakta serbestim rahatsız oluyorsan şikayet edebilirsin. Bence sen kendini çok büyütmüşsün gözünde bir de artistleniyorsun. Benimle sorunun yok ama reyting sonuçları altında DTural yazdığında beğenmeyip dizi analiz yazdığında begenen de babam zaten. Dolaylı da olsa bu da sorun benim için. Sen haberini oku çık boşver burayı. Sen de beğenmiyorsan yok say yapabilirsin kendi cevabını kendin vermişsin. Ben özellikle görmek istiyorum yorumlarını ki seni daha net göreyim.Ben gündüz kuşağı sordum ve sen altına bunu yazmışsın. Eğer bana birşey demek istiyorsan direkt alıntı yapa bilirsin.
Son zamanlarda 2 ve ya 3. kezdir bana gönderme yapıyorsun ama görmezden geliyorum, artık yeter. Benim seninle hiçbir sorunum yok, zaten forumda kimseyle sorunum yok. Buraya foruma girip, haberleri okuyor ve yorum yapıp çıkıyorum. Lütfen beni diğer üyelerle olan tartışmalarına çekmeye çalışma. Çünkü sizin rekabetiniz ve ya olaylarınız beni ilgilendirmiyor.
Yorumlarımı beğenmiyorsan "yok say" yaparak gizleye bilirsin. İyi günler.
Bence kendimi büyütmekte haklıyım, çünkü baksana neyi beğenip neyi beğenmediğimi dahi benden daha iyi biliyorsun.İstediğimi yazmakta serbestim rahatsız oluyorsan şikayet edebilirsin. Bence sen kendini çok büyütmüşsün gözünde bir de artistleniyorsun. Benimle sorunun yok ama reyting sonuçları altında DTural yazdığında beğenmeyip dizi analiz yazdığında begenen de babam zaten. Dolaylı da olsa bu da sorun benim için. Sen haberini oku çık boşver burayı. Sen de beğenmiyorsan yok say yapabilirsin kendi cevabını kendin vermişsin. Ben özellikle görmek istiyorum yorumlarını ki seni daha net göreyim.
Tabiki kimin dost kimin düşman olduğunu takip ediyorum. Sadece sen değil herkesi kontrol ediyorum kendine yorma.Bence kendimi büyütmekte haklıyım, çünkü baksana neyi beğenip neyi beğenmediğimi dahi benden daha iyi biliyorsun.
Neyse, son cümlede yazdığın gibi yorumlarımı okumaya devam edebilirsin.