3-4 sahne bile yeter sen edho nun + başrollerinin basındaki haber sayısını topla meryoşun yarısı etmez

Meryem kurtarıcı olarak geliyor ayy ne günlere kaldık vlla
@destere
inşallah meryoş senin ilyasa tecavüz edecek sen de çatlıcan

Anne napmiş öyle 😱 @Çiğdem- sabah kahveleri boğazında kalıyordur hep
Annem'e tebrikler hak ediyor. @xemrexxx dizinin bitmesine daha var. Kim diyor 2 haftadır, haftaya son bölümler bitecek bitecek diyip duruyorsunuz.

Bu arada edho kaç sürdü? kimse reklama yormasın. Rrtuk gereği en fazla 4 reklam kusağı verebilirler. ki atv sirtesinden baktım şimdi. 46.bölüm 5 part 47.bölüm tam 7 part olmuş. bu ne oğlu? zaten diziler 2 saate yakınlar bi de 20şer dkdan 2 part uzatmişlar yuhh! @batuhankaralar @hasancrtk16

3-4 sahne bile yeter sen edho nun + başrollerinin basındaki haber sayısını topla meryoşun yarısı etmez

inşallah meryoş senin ilyasa tecavüz edecek sen de çatlıcan
çok değil ayol 2 reyting bile getirse meryem anneyi geçmeye yeter inş 2 reytinglik kitlesi vardır

haftaya bitiyor bnm okduğum kadarıyla orjinal senaryo

çok değil ayol 2 reyting bile getirse meryem anneyi geçmeye yeter inş 2 reytinglik kitlesi vardır
deniz çakır ve sanem çelikle ortak kitlesi meryoşun
kaliteyi seven az kişi var zati çoğu sen ve @destere gibi meme ve ucuzluk seviyor

kaliteyi seven az kişi var zati çoğu sen ve @destere gibi meme ve ucuzluk seviyor
hahah aa türkiyede sapıklık oranı çok fazla olmasına rağmen çoğu kadın oyuncuya erkeklerden ilgi yok ayoll bizim ülkemizde tam aksine ergen kızlardan erkek oyunculara büyük ilgi var aynı şey şarkıcılıktada bu durum aynı yeni nesilde kızlar erkekleri geçmiş durumda

kızlar daha sapık odluğu için bence

Raci kendini tutamadı sanırım uzatmaya başladı diziyi geçen sene hatırlarsınız 1 saat 45 dakika çektiği bölümleri daha iyi reyting aldı , edho kesinlikle en geç 23.20 gibi bitip , ardından da milyoner'i ekrana vermesi lazım bu şekilde atv daha kârlı çıkar.

Hayat Şarkısı son haftalarda Total'de düşüp duruyor ama AB ve ABC1'de de düşmesi can sıkıcı. Yine de gün değiştirme veya bitme ihtimali yok.

Anne yine çok iyi gitmiş, orijinal senaryo bittikten sonra da başarısını sürdüreceğini düşünüyorum ama ufak bir düşüş olur.

Familya'ya gerçekten çok yazık oldu. Nerede 2. bölümüyle AB'de 5.70 ile 1. olan diziyle 0.52 ile 90. olan dizinin aynı olması üzücü. Ama ilginç bir şekilde FOX hala iptal kararı vermedi, sanırım TMC 13 bölüme tamamlanmasını istiyor.

EDHO'ya tebrikler.

Anne dizisini tebrik ederim Edho @batuhankaralar yorumunda okudum 3,5 saat sürmüş
uzun bir süre olursa düşer tabii yinede ratingleri güzel onlarıda tebrik ederim
meryem
diziye gelince sevmeme rağmen meryemi bende düşer diyorum bakalım ne oacak

Reytinglerin yanı sıra forumda da dengeler değişmiş @xemrexxx EDHO'cu olmuş, @Forumdash EDHO safından Anne'ye geçmiş. 😱

Geçen sezonun en düşük reytingli dizisi Gecenin Kraliçesi olmuştu bu sezon da Familya oldu.

Esra Erol ve Evleneceksen Gel uçmuş, ikisine de tebrikler.

Anne'ye büyük tebrikler, daha önce de dediğim gibi sezon sonuna kadar başarılı gider ama kış aylarında EDHO yeniden zirveyi alabilir.

kuru iftira biz kalite neredeyseo radayız edho da kalitede zirveye oynuyor yasemin saylan-ferhunde-hürrem sultan tek eksik bihter ziyagil
ayrıca geçen sene 4 bölümde biten diziler olmuştu onlae daha kötüydü reytingte

Geçen sezon eleştirdiğin diziyi bir üst mesajlarda savunmuşsun da o sebepten didim.

Geçen sezon eleştirdiğin diziyi bir üst mesajlarda savunmuşsun da o sebepten didim.

kalite neredeyse biz oradayız geçen sene arzu gamze kılınç ve sanem çelik yoktu onlar geldi hareket geldi bereket geldi kalite geldi meryoşla zirveye çıkacak
geçen sene @Çiğdem- in sevdiği gibi kuş öldürür gibi adam öldürüyorlardı sadece

Hala da denk görüyorum, bir mazuru mu var?

Bende meryem kitlesiyim ama yeni dizi yaparsa izlerim ndn 50 küsür bölümlük diziyi izleyim ki
Meryem pek reyting getirmez kitlesi ndn bunu izlesin konuyu falan bilmiyorlar

İşte Fox farkı. İzleyene saygı en büyük politikamız.

Ben edho'cu değildim ki izlemem de
Sadece Sanem Çelik ekrana geri döndüğü için anne'nin yoklugunda pohpohladim. yoksa bu sezon dizilerim SS haricinde Ay yapım dizileri ve Anne'ydi
istersen yaz aylarındaki durum güncelleme bakabilirsin
(çok uğraşmazsın durum güncelleyen biri değilim
)

Haftaya kesin orjinaline göre bitecek diyorsun
Daha Cansu annesini tanımadan, Gonca kızını bulmadan, yaz basından beridir dediğim tokat sahnesini görmeden bitecek demk

Ben izlemediğim için bilmiyorum edhoyu ama atv sitesinde geçen hafata 5part olan dizi bu hafta 7 part olmuş. bunu reklama yorulmasın yani
her dizi en fazla 4 reklam verir.

Son düzenleme: