15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

helal olsunu bir kere yazarım ama iki kere yazmam biz kelimeleri tarladamı buldukki üstüste boşa harcayalım
)

son 4 yılı bir gözden geçir takas sonra polatın yanına git zaten polatında umudu yok ocakta kereste işine başlayacakmış
)

birlikte o alanda çalışırsınız herkes başarılı olduğu alana yüklenmeli
)

orda dur işte ben her zaman total üzerinden konuşurum
[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]15.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:58:54[/TD]
[TD="align: center"]20:48:10[/TD]
[TD="align: center"]7,59[/TD]
[TD="align: center"]20,03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bunu geçeceğini düşünmüyorum

- - - Ekleme - - -

son 4 yıl lafını geçin vadi aşkı memnuyu ezdi

- - - Ekleme - - -

son 4 yıl lafını geçin vadi aşkı memnuyu ezdi

- - - Ekleme - - -

benim iddaam şu
kurtlar vadisinin totalde özetini geçerse helal olsun derim
totalde zirveyi alırsa akup un dediklerini diyecem kabul ediyom

eğer geçemezse siz ne diceksiniz

büyük ihtimalle sizin diyeceğeniz şeyleri söyleriz mesela : tns şike yapıyor deriz internetten fragmanların ne kadar yüksek izlendiğinden bahsederiz , lafı her yola çekeriz
) kolayı var..

Sabah bana öyle demiyordun.Herhangi bi grup söylememişsin.kaldiki sen Beren başladiğinda Özetin hala o sayıda kalacağini mi sanıyorsun? Şimdiden çark etmeye başlıyorsun ne iş? Erkek adama yakışıyor mu?
Beren vadınin özetini geçsin helal olsun demeyen adam değildir

- - - Ekleme - - -

büyük ihtimalle sizin diyeceğeniz şeyleri söyleriz mesela : tns şike yapıyor deriz internetten fragmanların ne kadar yüksek izlendiğinden bahsederiz , lafı her yola çekeriz
) kolayı var..
@takas özetin reytingini aynı kalacağinin hesabini yapıyor

sbt de vadinin ab si yüksek tns de düşük farklı ülkelerde ölçü yapılıyor galiba

zkfo trt şişirmesiyle 1 aya berenden önce vadiyi geçecek bu giddişle
stardaki film iyi gitmiş
uek düşmüş ama hala perşmbe için en iyi çözüm
tamer aradağlını yariışması vasat başlamış kenan ışık ve selçuk yöntemvarke işi zor en iyi 3. olur eser i geçip

tamam da ben her zaman total üzerinden konuşurum onu anladığını sanmıştım total belli bi grup değil sonuçta tüm kişiler var gayet mantıklı

- - - Ekleme - - -

forumdash vadinin şu an ki temposunu bilmeden konuşuyosunuz ben neyin ne olduğunu bildiğim için gayet rahatım ve ileride de neler olacağını çok iyi tahmin ediyorum vadiyle alakalı
intikamın başlayacağı sıra ocak vadi tam aralık sonu ocak başı her yıl coşar ve o zamana kadar reytingini hep yükseltir ki bu yıl senaristler müthiş bi gizem soktular neyin ne olduğunu kimse aklının ucundan geçiremiyo ben bile ak saçlının hain olduğundan o kadar emindim ama değilmiş bu admalar daha çok şey yapar o zaman kadar 15 i geçeriz kaydedin bu mesajı.2.si kimse şuan vadiden vazgeçemez maçları geçmeye başladı o kadar heycanlı ki vazgeçilmez bi durumda beren in alacağı şu an ki uek 4+1 yeni dizi olması +1 de benden olsun 6

- - - Ekleme - - -

tabloyu yapayım şimdiden

1.kurtlar vadisi pusu 15.35
2.kurtlar vadisi özet 9.41
3.intikam 5.87

Takas, Destere, Xemrex olmasa ben bu foruma uğramam. Sadeçe bu uçluk için foruma giriyorum. Neşemi kaldiriyorsunuz. 5dakikalik giriyorum gulmekden kopup çikiyorum😀dTeşekkur ederim size
:GDG:

Tamam özet 8 almiş.Beren alamıyacak insan mı? 8'i bırak o özet hiç inmeyecek mi? Karşisinda yeni bölüm bi dizi var."Beren"den bahsediyorum.Kızın yeni dizi yeni bölümü var millet KVP özet verirken o diziye hiç bakmaz mı? özetin reytingi garanti mi ? Nasıl bu kadar iddali oldun anlamdım gitti.Zaten bu konu sayfa imlerimde.Maçlari geçiyor neden? Saatleri oynanıyor dizinin özetle sarkıtıyorlar.Beren başlayınca her hafta öyle tatikler yapabilcek mi? Hayır.Belli bi saat belirlemek zorundalar.Ocaktan sonra konu daha alevlenecek.Şimdilik rafa kaldiralim defterimizi.Zamanı gelince raftan indirir üzerindeki tozu üfler acariz hesap defterini hesabimizi görürüz.

tamam kardeş görücez ben vadi izleyicini öyle bi ekrana kilitliyo ki beren meren hikaye kimse yüzüne bakmaz buraya yazdım

-

kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en büyük dizidir hiçbir rakibi yoktur beren i ezip geçmiştir

eğer bunu isteren bende şu cümleyi eklerim " aşkı memnu gelmiş geçmiş en büyük diziydi hiçbir rakibi yoktur. polat'ı ezip geçmiştir."

Kurtlar Vadisi Pusu çok iyi oranlar almaya devam ediyor.

Umutsuz Ev Kadınları düşüşlerde, büyük ihtimal Ocak ayından itibaren başka bir günde yayınlanır.

Veda dizisinin sonu yakın gibi gözüküyor, dizinin Ocak ayında bitmesi yüksek ihtimal.

Ağır Roman düşük oranlar almaya devam ediyor. Yakında final haberini alırız.

Dedemin İnsanları özellikle A/B'de çok iyi gitmeyi başarmış. Star TV'nin Perşembe günlerini TV'de İlk filmlerini ayırmalı bence.

Güven Bana fena başlamamış. İlerleyen haftalarda daha yüksek oranlar alabilir.

Fear Factor ve Canlı Para FOX adına düşük oranlar almaya devam ediyor.

Bitmeyen Hikaye düşüş yaşayarak 60. olmuş.

dalga mı geçiyon vadiye ve birçok diziye hakarettir ne büyüğü ne ezmesi vadinin ezdiği sevişmeli kitap uyarlaması diziydi onu geç

bu forumda insanlar starcı kurtlarcı (aynı zamanda atvciler)nin yanına berencıler eklendi
)) berencı arkadaşlar , yaşlı sosyete teyzelerin evine baglamis yarısı bozuk olan aletlerle ölçüm yapan agbnin ölçülerine bakarak iddiaya girmeyin
))))) sonu felaket olur demiş olayım

bu arada ilk 4 - 5 bölümde geçemezse dediklerini söylerim. ve ayriyetten fragmanlarını izleyip bu dizi kesin zirvededir dedikten sonra söz bende söylicem

beyazsoy ya adamım
dur dur girsinler bakalım vadiyi nasıl geçecek

tubacılar kenancılar da var
aşk ı memnu yu herkes izliyordu sosyete teyzeler ozaman her yerdeydi

vadinin büyüklüğü ve yaptıkları ortada aşkı memnu napmış ta efsane olmuş ne başarısı var güldürme adamı vadinin paso ezdiği 3 ay ara verip stara geçip 3 haftada 1 oynamasıyla anca geçtiği bir dizi vadinin rekorları yaptıkları sinema filmleri ortada benim dediğim zaten doğru işine geliyosa benim için sorun yok yorumlarınız elimde o gün gelince hepsini her konuya koyacam

Hatırla Sevgili Cansel elçine rağmen ; Hemde total hemde bayram günüymüş.

Hatırla Sevgili reytingi hatırladı!!! Avrupa Yakası tekrar bölümle neler yaptı? - Televizyon - Medyafaresi

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: right"]
1
[/TD]
[TD]HATIRLA SEVGILI [NET] [/TD]
[TD]ATV [/TD]
[TD="class: XL67, align: right"]7,80[/TD]
[TD="class: XL67, align: right"]29,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2007'de de mi agb bozuktu?