15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ben şunu merak ediyorum. Destere ve Emre nerde?:haha:Vadi 14 reyting aldi diye forumu omurluk terk mi etdiler?

off beyazsoya bak vadiyi totalde maç bile geçemiyo artık beren mi geçecek güldürmeyin tns agb gibi değil artık uyanın şike vs.yok denek seçimleri de gün geçtikçe oturacaktır vadi aldı başını gidiyo 14 e dayandı ve 4 haftadır düzenli bir şekilde artıyo yakup dediklerini tabiki demem o ne öyle erkek adama yakışmaz vadinin özetini geçerse intikam helal olsun derim o kadar.

- - - Ekleme - - -

eğer demiyceksen yada diyemiyosan o zaman sen dahil herkez korkuyo demektir intikamın dozer gibi eziceğinden :d

yakup yorumlarınız hepsi kayıt altında :D

- - - Ekleme - - -

ben öyle kız gibi laflar için iddaaya girmem o ne düzgün bişey yaz girelim bende yazacam sende :D

sizin tüm mesajları vadi intikamı 2 ye 3 e katlayınca gösterdcem tek tek her konuda şenlik olacak forum kaçacak yer arayacaksınız :D

İntikam gelse de Vadi'yi şu aşamada geçmesi çok zor hatta totalde imkansız diyebiliriz.

İntikam büyük ihtimalle Kuzey Güney'in Muhteşem Yüzyıl karşısındaki durumunda olacaktır. 2. veya 3. olup kanalını memnun edecektir ama zirveye oynamayacaktır. Yalnız tek fark var Kurtlar Vadisi Pusu, A/B'de daha zayıf Muhteşem Yüzyıl'ın aksine. Bu nedenle İntikam A/B'de farkı çok azaltabilir. 10 reytinge 8 reyting gibi bir durum olması muhtemel.

Totalde ise 12 reytinge 6.5 reyting gibi bir durum olur diye tahmin ediyorum...

ben şunu merak ediyorum. Destere ve Emre nerde?:haha:Vadi 14 reyting aldi diye forumu omurluk terk mi etdiler?

her zamanki halleri be aga perşembe akşamı ve cuma günleri pek uğramazlar foruma :d

- - - Ekleme - - -

admin vadi 12 barajını geçti artık 14 e dayandı ve şunu da unutmayın ocak ta çok daha yükseliyo son 2 yıl ki en yüksek reytinglerini ocakta aldı

dünkü yorumlar ve bugünkü yorumlara bakınca vadici arkadaşların ocakta nereye yükleneceği açıkça ortaya çıktı :))

dün : vadi muhteşem ,
muhteşem üstü

hem ab de hem totalde 16 ya bilek sallıyor :))

yarınki reytingleri görür gibi oluyorum bu bir rekor

vadi sen neymişsin böyle yarın türkiye tarihinin yeni rekoru geliyor

bugün:

total 15 e hucum etmiş helal bravo sen çok yaşa vadi..

ab de nedir ya bu nedir ya bu anlamıyorum tns de bişeyler var

tns de kesin bir kurt var bu tns olayı beni deli ediyor

ab de böyle giderse atv tns ye nota verir gitmez bu böyle

tns sen bizi mahfettin

aslında ab grubu önemli değil totoşa bakmak lazım ama tns yapma bunu yoksa senin sonunda agb ye döner haaaa

yukardaki yorumlar berenin gelir gelmez hem totali hem ab grubunu açık ara alacağını düşünürsek ne hale gelir tahmin etmek zor değil şimdiden tns ye göndermeler başlamış yakında internetteki fragmanları paylaşır değerli vadici arkadaşlarımız..

geçelim dünün yorumuna ..:

vadi rakipsiz bir günde totalde 14 ab grubunda 10 reyting alarak başı çekiyor tebrikler

normalde totali düşük bana göre ab si yüksek çıkmış, vadinin hiç rakip olmayan bir günde totali 18 ab grubu 8 olmalıydı ..

ben dün dedemin insanlarını ve veda yı izledim

özellikle dedemin insanlarının dün sbt de aldığı reytingi görünce üzülmüştüm bugün tns de ab grubunun bu filme gerektiği gibi değer verdiğini gördüm sevindim..

veda da geçen haftaya göre ab oranlarını arttırmış.. uek gibi dandik bir diziyi saat 8 e alan kanal d vedayı katletmiştir buna rağmen ab grubunda hala çok izleniyor olması sevindirici..

Beren gelmeden önceki halleri bunlar Vadinin. Alışık değilmiyiz hepimiz? Tamam büyük tebrikler, bravo çok iyi gitmiş ama Beren olmadığı sürece hep böyle iyiydi zaten. Şu an en kolay gün temennasız Perşembe

heycanla bekliyorum ocak ayını bakalım o zaman ne bahane bulcaksınız vadinin dünkü bölümü son bikaç yılın en iyi bölümüydü uçtu resmen bu reytingler az ama tns ye göre iyi tabi bizim için 13 ler 14 ler az 20 yi geçmemiz lazım artık 2.bölümden aslan amcanın sözleri eşliğinde bu aşk çalması ve polatın ağlaması o sahne unutlmazlarda yerini aldı yeni bir yüz yeni bir kimlik... off be

- - - Ekleme - - -

görücez bereni inşallah vadi bitmez seneye de fark atalım ama günü değişebilir ondan korkuyom :d

aynen aga halatla çekiyom hatta daha şimdiden 14 alan vadiyi geçecek vay be :d

yakup yorumlarınız hepsi kayıt altında :D

- - - Ekleme - - -

ben öyle kız gibi laflar için iddaaya girmem o ne düzgün bişey yaz girelim bende yazacam sende :D

dizileri kız - erkek gibi ayırdığın yetmedi sıra cümlelere geldi pes :d :d o zaman son bi cümle yazıyorum bunuda kabul etmezsen senin korkun diycem. " beren, zamansız vurdun bizi iki kuruşluk sevincimizi kursağımızda bırakıp sullar selller gibi akan reytinglerinle boğulduk hepimiz. helal senin o beyaz tellerine." bu o kadar da abartılıcak değil, tebi kabul etmezsende bizden çok güveniyosundur demektir berenin sizi iki guruptada geçiceğine.. :d

tamam totalde geçerse yazacam onu
sende geçemezse şunu yazacaksın

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en büyük dizidir hiçbir rakibi yoktur beren i ezip geçmiştir büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir vadinin büyüklüğüne kimse laf söyleyemez hepimizi susturdu helal olsun efsane helal olsun çok büyüksün :D

bunu yazacaksın :D

[TD="align: center"]2[/td][TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/td][TD="align: center"]ATV[/td][TD="align: center"]15.11.2012[/td][TD="align: center"]19:58:54[/td][TD="align: center"]20:48:10[/td][TD="align: center"]7,59[/td][TD="align: center"]20,03[/td]

[TD="align: center"]4[/td][TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/td][TD="align: center"]ATV[/td][TD="align: center"]15.11.2012[/td][TD="align: center"]19:58:54[/td][TD="align: center"]20:48:10[/td][TD="align: center"]4,68[/td][TD="align: center"]12,61[/td]

@takas Dedin ki "özeti geçsin helal" diyecem dedin.Bu reytingi geçemeyen bi kız değil Beren.Aşk-ı Memnu hesabı yap ilk sezon geçemıyordu ama sonraki sezon ucurdu diziyi.Revenge bi ara ünlüler dahi izliyordu Ab'yi düşün artık.Bu kadar indirgemicektin diziyi.Bence tebrik sözlerini şimdiden yazmaya başlasan iyi olur.Anca Beren'e hak eden kelimleri bulabilirsin.Kendiniz konu açıyordunuz bi sürü diziyi ezdi geçti bitirdi diye.O yuzden ona "Helal" demek olmaz.Sözlerde bile "kız gibi" diye ayrım yaptiğina göre bende senden erkekçe esaslı harbi delikanlıca bi tebrik beklerim öyleyse.​

Moderatörün son düzenlenenleri: