Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
survivor akşam gönüllüler kazandı oyunu şu cengizden artık daha da fazla nefret ediyorum gitsin artık ya git-sin reytinglerde anlıkların 12/8 reklam vardı
Umutsuz Ev Kadınları ve Lale Devri dizileri sıralama olarak çok iyiler, ama reyting anlamında pek iyi değiller.
Ama eminim ki Lale Devri yeni sezonuyla yine 4 reyting ve üstü alacaktır. Umutsuz Ev Kadınları'nın sezon finali bölümü bu akşam olduğundan reytingleri bu akşam artar. Zaten dizi yeni sezonda eğer sadece Pazar'ları uzun özetli olursa dizi yine 3,50 ve üstü alacaktır
Ben Bilmem Eşim Bilir ise artık 3 bile alamıyor, yarışma acilen sezona ara vermeli. Yoksa yeni sezonda da böyle oranlarla devam eder valla
Survıvor her 2 gruptada 1'inci olmuş her hafta sonu olduğu gibi Şefkat Tepe totalde Survıvora baya yaklaşmış çok iyi giderek ab'de ise dizi 2 rayting'de kalmış. Lale Devri sezon finali bölümüyle totalde 3'üncü olarak fena gitmemiş ab'de ise kötü gitmiş BBE İse önlemez düşüşü sürüyor bu hafta iyice düşmüş Umutsuz evkadınları orta karar gitmiş Yarışma programları Şans Kapıda ve Büyük Risk ab'de iyi gitmişler. Kimo ise kötü gitmiş
survivor total 5.6 reytingle zirvede yine ab ise 6 reytingle okadar çok rahat ki en yakın rakibi sadece 2 reyting alabilmiş bugün açık farkla zirvede olur yine
eşim bilir gerçekten kötü total 2.9 ab 2.2 ye kadar düşmüş kanald nasıl hala durabiliyo anlamadım , lale devri kötü kapattı sezonu total 3.9 iyi olsada ab 1.9 a kadar düşmüş büyük risk ise total 1.6 almış ab 2.5 alarak 4. sırada
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.