15 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Reaksiyon bastan sona kadar kalite kokan bir Dizi. Ilk Bölümü adeta soluksuz izledim. Oyuncu kadrosuna söylenecek laf yok zaten, Kamera arkasi güclü, bahadir özdener ve Cüneyt Aysan ise Kurtluklarini konusturmuslar. Tekrarini bile izledim... Unutmamak lazimki iki sabit izleyicisi olan ve güclü Dizilerin karsisinda basladi ve bence gayet iyi oranlar aldi. Önümüzdeki hafta yükselisi devam edecektir. 3-4 Hafta icinde zirve yarisinin icinde yer alir..

tamda dediğim gibi reaksiyon fazla ilgi görmedi. ben biraz diziyi izledim dizidide okadar çok karakter varki , kimin eli kimin cebinde belli değil . ama dizi effectleri oyunculuk felan süper. senaryoda fena değil . ama sonu 20 dakika dizisi gibi olucaktır . böylesi diziler kurtlar vadisinden başka tutmuyor arkadaş bunu yapımcıların bilmesi gerek artık .

Reaksiyon beklentilerin altında başlamış ama tekrarlarının aldığı oranlara bakarsak önümüzdeki haftalarda yükselmesi garanti gibi.

Karadayı müthiş başlamış
Reaksiyon vasat gitmiş
Elif gerçekten saati ve kanalına göre iyi almış
Kelime oyunu iyi gitmiş ama düşecektir.
Unutma Beni ise artık bitmeli :D

Sonuçlar pek şaşırtıcı değil. Sadee Ulan İstanbul'un ab'sini biraz daha yüksek beklerdim ama haftaya yükselecek inşallah. :D

Karadayı yeni sezona iyi girmiş ABC1'i baya iyi. :)

Reaksiyon totalde tahmin ettiğim gibi düşük başlamış ama diğer gruplarda iyi başlangıç yapmış. Tekrarı da oldukça umut verici. Haftaya yükseliş yaşar ama izleyici konuyu karışık bulursa düşüşe geçme ihtimali yüksek.

Ulan İstanbul totalde beklediğimden iyi gitmiş helal dizime. :D ABC1'de de her zamanki oranlarını almış. Dizi sağlam bir kitle edindi artık Kanal D Pazartesi kabusundan kurtuldu Ulan İstanbul'la. :)

Çarkıfelek kötü başlamamış bence yükselecektir zamanla.

Bana Artık Hicran De'nin tekrarı pek iyi gidememiş.

GÜNÜN SEVİNDİRENİ: Ulan İstanbul (Kanal D)
Aslında Ulan İstanbul her hafta sevindiriyor, ama Karadayı ve Reaksiyon karşısında fazlasıyla düşeceği sanılmıştı. Ama aslanlar gibi ikinciliği kapmış, aferin müebbet ikincime... (bu lakap yazın Kaçak Gelinler'e aitti bu arada.) :) AB grubunda zirvede olacağını düşünüyordum sadece, orada yanılmışım. Onun haricinde dünkü bölüm yine çok iyiydi, özellikle sonu yıktı geçti beni. İzlemediyseniz lütfen izleyin derim...

GÜNÜN ÜZENİ: Tüm yarışmalar (O Ses Çocuklar, Kim Milyoner Olmak İster?, Kelime Oyunu ve Çarkıfelek)
Dün yarışmalar için iyi bir gün değildi galiba. OSÇ'nin Salı ve Çarşamba iyi sonuçlar alıp Pazartesi günleri öne çıkamaması, ortada olan bir gerçek. Ama ben bu üç yarışmanın da özellikle AB'de ilk 10'a gireceğini inanırken şok oldum. Çarkıfelek'in yayınlandığı saatte Rıza Baba'nın tekrarlarından kalan ciddi bir izleyici kitlesi var. Ben gelecek haftalarda yükseleceğini düşünüyorum. Kelime Oyunu'nda ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan gibi isimler varken izlenmemesine şaşırdım. Gerçi ben bile izleyemedim. FOX da artık hafta sonlarına tekrarlarını koysun. Neyse, gelecek bölümlerde ilgi çekebilir. KMOİ de iyi izlenmiş aslında, ama ben Yöntem'in hatrı için daha fazla izleneceğini düşünüyordum. Yanılmışım...

GÜNÜN ŞAŞIRTANI: Reaksiyon (Star TV)
Reaksiyon AB ve ABC1 grubunun ilgisini çekmeyi başarırken, Total'de biraz geride kalmış. Çoğu kişi Aşktan Kaçılmaz gibi (tabii onun aldığı sonuçlar kadar değil) bir hezimete uğrayacağını düşünüyordu, ama tekrarı bile umut verici sonuçlar almış. Gelecek haftalarda yükselirse zirve yarışındaki yerini alabilir. Tebrikler...

GÜNÜN ŞAŞIRTMAYANI: Karadayı (ATV)
Karadayı, üç grupta da oldukça iyi başlamış. Dünkü bölüm oldukça dokunaklıydı. Yeni oyuncular da iyi uyum sağlamış. İkinci sezonun sonunda düşüş yaşasa da yeni sezonda toparlanmışa benziyor. Tebrikler...

GÜNÜN SÜRPRİZİ: Elif (Kanal 7)
Kanal 7 izleyicinin çok bildiği bir kanal olmasa da, yayınladığı filmlerle kimi zaman ilk 20'ye dahi girebiliyor. Ama Elif'in bu sonuçları alacağını kimse düşünememişti. Hatta ilk 100'e girmesi bile mucize görülüyordu, ama dizi herkesi yanıltarak kanalının yüzünü güldürmeyi başardı. Ben izlemedim ve izlemeyeceğim diziyi, ama izleyenlere de bir şey diyemem. Tebrikler...

KISA KISA...
- Beni Böyle Sev (TRT 1), AB ve ABC1'de iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Acun'un tv8'e geçişinin yanı sıra, TRT 1'in bu sezon daha fazla öne çıkması diziye çok yaradı. Zaten sadık bir izleyici kitlesi vardı, ama o kitleyi biraz daha genişleterek yarışa üst sıralardan katıldı. Tabii ki de hiçbir zaman ilk 3'e falan giremeyecek, ama sevimli dizinin aldığı bu sonuçlara fazlasıyla sevindim...

- Ötesiz İnsanlar (Samanyolu TV), yeni sezona bir hafta önce başlamıştı. O zamanki sonuçlarını bilmiyorum, ama üç grupta da fena olmayan reytingler almış. Zaten Samanyolu'nun Küçük Gelin ve Şefkat Tepe haricinde ilk 10'a girebilen hiçbir dizisi de yok.

- Avatar (FOX), kanal tarafından yaz boyunca 3 defa yayınlandı. Tabii daha önce de 500 defa yayındaydı. 504. yayınında da fena sonuçlar almamış. İzleyicinin biraz bıktığı görülse de dizi sevmeyenler için iyi bir alternatif olmuşa benziyor. Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (Show TV) de yerli komedi sevenlerin ilgisini çekmişe benziyor.

- Bana Artık Hicran De (Kanal D)'nin tekrarı fena olmasa da kanalın işe daha fazla asılması lazım. Günlük dizilerde de Beni Affet, Deniz Yıldızı (Star TV) ve Alın Yazım iyi giderken, Aşkın Bedeli (Star TV) ve Unutma Beni (FOX) de ufak düşüşler yaşamışlar.

- Bu Tarz Benim (Show TV) de Total'de geride kalırken, AB ve ABC1'de kendi saati için iyi gitmiş...

- FOX Haber'in yükselişi göze çarparken, Star ve Kanal D iyi sonuçlar almış. ATV ve Show'un düşüşleri de göze çarpıyor. ATV'nin hava durumu da şaşırtıcı şekilde iyi gitmiş. Sabah haberlerinde yine İsmail Küçükkaya (FOX) ve İrfan Değirmenci (Kanal D), ipi göğüslemiş. Tebrikler...

Son düzenleme:
Karadayima helal olsun geldi oturdu her zamanki gibi zirvede.ABC 1 grupunda cosmus tabii biz alistik daha yuksek oranlara ama olsun dizimiz 3 sezonda nede olsa insALLAh bu basariyi finale kadar surdururler.ATV nin Karadayiyla yuzu guluyor 2 sene .Bir cok kisi Kenanin Ezeli 2 sezon dustu buda dusecek diyordu 2 sezonda bekledikleri gibi olmayinca simdide 3 sezon dusecek diyorlar.Ne biliyorsunuz belki Ulan Istanbul dusecek?.Dunku bolumu biraz izledim o kadarda begenmedim
Ulan Istanbul acikcasi ab grupunda 1-ci olur dusundum cunku nerdeyse yaz dizileri basarilarini surduruyor birde atv kanali faktoruda var pek izlenmiyor son zamanlar

Reaksiyon bekledigim reytingleri almis

olmazz benceee ilk bölüm bile olsa reaksiyon gibi hedefleri olan bir dizi 2 reytingle tatmin olmamalı bence aşırı şekilde kötü bir başlangıc olmuş bukadarını beklemiyordum
5.bölüme kadar toparlanmamız lazım bence ilk 4 bölüm neyse diyecem ama 5.bölümden itibaren 2-3 ortalamada kalırsa eğer 10bölümü göremeyiz malesef 5.bölümden itibaren 6-7 ortalama yakalamak zorundayız en azından ulan istanbulu totelde geçmemiz lazım🙂🙂

ayy bu yıl nedense reyting almak çok zor gibi karadayı rahat 10 reyting almalıydı gerçi geçen yıl son haftalarda 8 ortalama yakalamıştı ona bakıcak olursak 7 ortalama reyting totelde başarısız görünmüyor ama önümüzdekı haftalar 10 reyting altına düşmemek lazım bence😉

ulan istanbulu 4-5 ortalama olarak düşünmüştüm onlarda çok değişiklik olmamışlar belirli bir çizgide şuanlık devam ediyorlar ama yakında 3 ortalama reytinge düşerler bence😵😵

Reaksiyonun aldığı bu sonuç vadi için de problem. Zaten bir haftadır yazıyorum tns yavaş yavaş gecen seneden başlayarak aksiyon izleyenleri deneklikten çıkarmış. Bence de doğruydu çünkü derneklerde erkek ağırlıklıydı ama izleyici kadın. Bu denge sağlanmış gözüküyor.

Bu tarz benim @semre yi kizdirmazsak çok kotu bir yarışma olmuş)) show TV iyi studioya yapıyor ama içi boş

Günlük dizi izleyicisinin ağırlığı hafif düşse de yine devam ediyor. Kanal 7 de elif için daha önce çok iyi gideceğini yazdım. Çünkü tam kanal 7 seyircisine uygun. Basit ,anlaşılır sürekli olay yaratıp seyirciyi bağlayacak olay bu

Karadayı sezonu rahatlıkla zirvede tamamlar.. reaksiyon gidip gelecektir.. beklenen başarıyı yakalayacağını düşünmüyorum.

Tapatalk 2

Yorumlara baktım da yeni başlayan tüm dizilere tutmaz diyenler Reaksiyon için erken konuşmak erken demiş :) Aynı konuşmanızı tarafsız yapabilseniz keşke.

Karadayı dün müthiş bir bölümmüş diye duydum , helal olsun çok iyi başlamış , ileri ki zamanlarda 9 lara çıkar yeniden :)

Ulan İstanbul rakiplerine rağmen çok iyi gitmiş. Total de beni şaşırttı diyebilirim :D Bu kadar düşmesinin sebebi insanların Reaksiyonu merak edip izlemesi aynı benim gibi. Ama yine benim gibi herkes Ulan İstanbula dönmüş :A

Reaksiyon fena başlamamış bence ben total de iş göreceğini zaten sanmıyordum görmezde bence , Ab'de eğer beğenildiyse sanmıyorumda yükselir bence :)

Alın Yazım dizisi okullara rağmen iyi gitmiş ben okullar açılınca genç izleyiciyi kaybeder falan diyordum yine çok iyi gitmiş :) Herkes bu kararda yanılmış oldu bende dahil :) Çarkıfelek kötü başlamış umarım yükselir bu aralar :)

Karadayı, çok iyi girmiş yeni sezona. Özellikle ABC1'de çok iyi.

Reaksiyon, beklediğimin altında başlamış Total'de malesef ama yükseleceğine eminim. Ab ve Abc1'de çok geçmeden 7-8'i bulur tekrarları harika gitmiş, bu tutacağına işarettir.

Ulan İstanbul gerçekten başarılı bir akşam geçirmiş reytinglerini korumuş güçlü rakipler karşısında.

Karadayı'ya tebrikler. :) Reaksiyon fena başlangıç yapmamış Star'a göre iyi başlamış hatta kesin yorum için gelecek hafta beklenmeli. :)

Her Şey Dahil ve Bu Tarz Benim çok iyi başlamış. :) Çarkıfelek'den daha yüksek beklerdim. :)

Reaksiyon 1.Bölüm Tahmin Ettiğim Gibi Çıktı Bol tekrar Ve Özetli Baslamasıyla Ciddi Reyting Artısı Bekliyorum

Özellikle Ab Abc1 Tekrar Reytingleri İlk Bölümden Fazla İzlenmis %share den anlasiliyor

Ab de 1 Total Ve Abc1 2. Sıraya Yerlesmesi 2 3 Haftayı Bulacaktır

Deniz Yıldızı Beni Affet Askın Bedeli %10 Share Bandını Geçmisler

Özellikle Beni Affet Sov Yapıyor

Karadayı 2 Saat 26 Dakikalik Bölümle Totalde 7 Almıs Reaksiyon İlk Bölüm 3 Almasına Sasırmamak Gerek Karagül de 3 Le Baslamastı

Siyaseti Azaltmaları Sart Gereksiz Sahneler Dolu ilk 30 Dakika Çok iyiydi sonrası durgun Vadide en az 1 saat aksiyon oluyor ki onur tan bakalım napacak

Ulan İstanbul güzel gitmiş, total gayet iyi haftaya birazdaha yükseltirse tamamdır ab'si zaten çok iyi gidiyor ama daha da iyi olabilir yani haftaya daha da yükselecektir.

reaksiyon totalde kötü olmasına rağmen yükselecektir :) ben rekor felan kırar sandım,oldukça süper olmuş,ekranlara behzat ç'den sonra kaliteli bir iş gelmiş...

Reaksiyonun aldığı bu sonuç vadi için de problem. Zaten bir haftadır yazıyorum tns yavaş yavaş gecen seneden başlayarak aksiyon izleyenleri deneklikten çıkarmış. Bence de doğruydu çünkü derneklerde erkek ağırlıklıydı ama izleyici kadın. Bu denge sağlanmış gözüküyor.

Bu tarz benim @semre yi kizdirmazsak çok kotu bir yarışma olmuş)) show TV iyi studioya yapıyor ama içi boş

Günlük dizi izleyicisinin ağırlığı hafif düşse de yine devam ediyor. Kanal 7 de elif için daha önce çok iyi gideceğini yazdım. Çünkü tam kanal 7 seyircisine uygun. Basit ,anlaşılır sürekli olay yaratıp seyirciyi bağlayacak olay bu
Aga ekranda düzgün bir aksiyon diziyi yok ki sen söyle ekranda kaç tane kaliteli aksiyon dizisi var yok Vadi geldiğinde reytingleri alt üst edecektir

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm süper başlamiş. Özellikle ABC1'de:) Total ve AB'si beklediğimin altında:( Haftaya yeni oyuncuları merakla bekliyorum. [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] eskisi gibi değil artık, zap yaptım açtim baktım "afahdjfmtıröglkfjrfgerşqwpkfdjfhwe" diyip yorumlarınızla karalama kampanyası yapmayın!!!

Reaksiyonun bu kadar düşük başlayacağini düşünmemiştim, Demet Akalın bile hashtag kullanıp reklamını yapmişti dizinin :F zaten hashtage tıkladiğinizda yarısı reklam linkiyle doluydu.Twitter şu olaya bi el atmalı.

#Ulanİstanbul gayet iyi direnmiş.Komedi türü olunca iki diziyide izlemeyen kesim kolaylıkla zap yapıp Uİ izleyebilir buda reytinge olumlu yansır. Bu arada yine belirtiyorum Uİ yi daha cok gençler izliyor(dur) 20 altı yaş.

Karadayı'm muhteşem bir sezon açılışıyla ekrana geldi. Bölüm çok iyiydi. Sezona iyi bir başlangıç yapmış özellikle ABC1'de 9 reyting çok iyi. Önümüzdeki hafta kesinlikle 3 grupta da 9 ve üstü alırız diye düşünüyorum çünkü asıl olaylar bundan sonra başlıyor. :Z

Reaksiyon özellikle Total'de beklediğimden düşük başladı. Ama AB'de iyi başlamış. Hikaye iyi, dizinin yükseleceğini düşünüyorum ama bu sezon zirve Karadayı'nın olur diye düşünüyorum.

Ulan İstanbul, gününde kalarak başarısını sürdürdü. Dizi AB'de az da olsa düşüş yaşamış ama karşısında güçlü rakip ve yeni başlayan bir dizi vardı. Ben dizinin iyi gideceğini düşünmüyordum. Tebrikler. :)

Beni Böyle Sev, 3 sezondur aynı oranları alıyor. Dizinin öyle sadık bir kitlesi var ki sevdikleri oyuncuların diziden çıkmasına rağmen yeni oyuncuları ve hikayeyi beğendiler. Ben böyle bir dizinin daha yüksek almasını isterim. Bu yaz her sabah tekrarlarını izliyordum. Geçrekten çok büyük tebrikler. :)

KARADAYI iyi başlangıç yapmış (yeni bölümü biraz erken başlamış bu belki reytinglerini etkilemiş olabilir)
REAKSİYON ortalama başlamış sadece totali düşük diğer gruplarda daha iyi ve tekrarı da iyi gitmiş fakat izleyici kitleleri Karadayı ile benzer olacaktır farklı bir günde daha iyi gidebilirdi.
ELİF dizisi kanalına göre iyi başlamış
İKİ DÜNYA ARASINDA yükselmiş
ULAN İSTANBUL iyi direnmiş