15 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Oooo. Küçük Gelin 8 reytingi de görmüş. Hiç beklemiyordum.
Acun'a rakip gelince gördük durumunu. Birazdan boşluğu bulunca uçar.

Helal olsun Küçük Gelin'e

Küçük Gelin şov yapıyor. 20.15 gibi yeni bölümü başladı, ilk başta 15 dakikalık reklam verdi, şu an reklamsız ilerliyor 1 saat 15 dakikadır.

Küçük Gelin gerçekten inanılmaz oranlar alıyor. Bakalım tns'de nasıl gelecek sonuçlar?

küçük gelin 8.46 ama geçen hafta sbtde tnsden 1.51 daha yüksek çıkmış yani bu demek ki şu an 7 civarı

Küçük Gelin atağa kalkmış adeta show yapıyor eğer acunun reytingleri böyle devam ederse yarın küçük gelin acunnu geçmiştir hayırlı olsun

Şefkat Tepe'nin kaç bölümdür yapamadığını Küçük Gelin yapacak hem de 2. bölümüyle.

Sezonun en bomba işi samanyolunun küçük gelini şuna bak uçmuşş

Reytingleri görünce şok oldum. Küçük Gelin'i izliyorum zaten 1 saattir gayet güzel dizi. Ama bu kadarını beklemiyordum helal olsun.

Güneşi Beklerken'i de geçerse şaşırmam.

Oha gerçekten. Kim izliyor bu kadar bu diziyi ya?
Reytinglerini çok abartılı buldum. Neyse tns'de de böyle çıkarsa helal olsun valla.

Haftaya şefkat tepenin gelmesiyle stv hafta sonuna ambargo koyabilir...

abi küçük gelin süper dizi ya bağlandım bırakamıyorum müthiş bir dizi of of of reytingleri uçmuş ya la
9 görmüş vadi dışında bu anlıkları alabilen tek dizi süper süper süper

ben bu diziyi kaçırmam daha harika bir iş insanı bağlıyo resmen
kaçak gelecek ama nasıl yapacam bilmiyorum ya memati olmasa düşünmeden küçük gelin derdim ama memati var napıcam şaşırdım

gelin küçük ama reytingler büyük vay be küçük gelin bu gidişle samanyolunun en çok izlenen dizisi konumuna gelicek

Oha gerçekten. Kim izliyor bu kadar bu diziyi ya?
Reytinglerini çok abartılı buldum. Neyse tns'de de böyle çıkarsa helal olsun valla.
aga aç izle müthiş bir dizi insanı bağlıyo kendine süper ötesi