15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Mahoni heralde şoktan ne yazdığını şaşırdın

Acun fiyasko yaşıyo atv kaç gündür coşuyo helal valla

2-3 senaryo yazdın diye ne bu hava atarlanma falan. Ben zaten Kanal D şimdi başlamıştır hazırlamaya demedim ki lafın gelişi o. Kanal D büyük düşünen bir kanal. Haftasonu zayıf olduğunu geçen sezondan tahmin edip aylar öncesinden başlamıştır hazırlıklara. Eminim Kanal D'nin şuan saklı projeleri vardır. Bir şeyi anla da atarlan.

Acun hayal kirikligi yasatiyor bence.. En Büyük Show için iyi sinyaller bunlar..

acunun 2. kısmı başladı

acun gerçekten de bu işi biliyor

İstedikleri kadar parça pinçik etsinler programı yeni program En Büyük Show daha çok rağbet görecek diye düşünüyorum.Tabi ki ilk gün yayınladıkları Showlara bağlı olarak

Acun en 7 alır ama yetmez 10 alması lazım

- - - Ekleme - - -

Bu parça önemli Şefkat tepe 4.8 alır bence

Şimdi tek-tek mesajları arayıp bulamam. Ben Acunun zirve şansı garanti değil dediğimde herkes yanılıyorsun demişti. Acunun karşısına güçlü bir rakip çıkardığın an zirveyi kaybediyor. Geçen sezon İffet, Umutsuz Ev Kadınları kök söktürmüştü. Sadece sonradan bu iki dizi bozdukları için düşmüşlerdi. Survivor için konuşmuyorum. Survivor Acunun en güçlü işi. Ama Yetenek Sizsinizden millet bıkmış gibi

2-3 senaryo mu ? Hava atmak mi ? Türkiye'de veya Avrupada 15 yasindaki birisinin senaryo yazdigini ve bir dizi ve film hazirliginda oldugunu gördün mü hiç ? Gördüysen paylasabilirmisin ? Bu kendimi büyük göstermek gibi olmasin, sadece sen 2-3 senaryo yazdin diye dediginden dolayi bunlari söylüyorum.

Kanal D elbette ki büyük düsünen bir kanal ve Cumartesi günü içinde güzel bir dizi seçimi yapacaklarina eminim.. Aylar önce baslasaydi hazirliklara duyurulurdu. 1-2 ay öncesinde desen tamam, saklaniyor derdim ama Kanal D yeni bir dizi hazirligi yapiyor konusu felan da açilirdi.. Veya bu yapim sirketi yeni sezonda yine Kanal D'yle çalisacak gibisinden..

İstedikleri kadar parça pinçik etsinler programı yeni program En Büyük Show daha çok rağbet görecek diye düşünüyorum.Tabi ki ilk gün yayınladıkları Showlara bağlı olarak

En Büyük Show jüri üyeleri çok basarili, sürpriz yapabilir bence.. Tanitimi da çok iddiali..

Lale Devri reklam hatası yaptı 6 dk bir verdi sonra çok az diziyi yayınladı yine reklama girdi

Yahu niye hazırlıklarını duyursun ki. O zaman ne bombası kaldı o işin. Kanal D kadar profesyonel bir kanal yok şuan. Adamlar hemen bilgileri niye sızdırsın. Büyük olmak istiyorsan gizemli olacaksın.
Bak Apple'a, her yeni iphone'u tanıtana kadar öncesinde en ufak bir bilgi sızdırıyor mu? Hayır. Çünkü bilgi sızdırmak karşındakine koz vermek demektir.