qcun borazdan alır zırveyı
Ben mi anlamiyorum gerçekten ? Kendimde bu sektörde yer aliyorum heralde.
Gerçekten saklandigina eminmisin ? Bir dizinin ön hazirligi kaç ay buluyor hiç bir bilgin varmi? Senaryo, oyuncular, proje koordinatörü, cast direktörü, figürasyon ajanslari, catering sirketleri, senaryo süpervizörlük, müzikler, yapim koordinatörler, set amiri, final mix vb. vb.
Bunlarin görevlerini ve bir dizi projesinde ne yaptiklarini biliyormusun..?
2-3 senaryo yazdın diye ne bu hava atarlanma falan. Ben zaten Kanal D şimdi başlamıştır hazırlamaya demedim ki lafın gelişi o. Kanal D büyük düşünen bir kanal. Haftasonu zayıf olduğunu gel-çen sezondan tahmin edip aylar öncesinden başlamıştır hazırlıklara. Bir şeyi anla da atarlan.
İstedikleri kadar parça pinçik etsinler programı yeni program En Büyük Show daha çok rağbet görecek diye düşünüyorum.Tabi ki ilk gün yayınladıkları Showlara bağlı olarak
Ben hiç bir yapımın düşmesine sevinmem. Gelecek dakikalarda zirvede yer alabilir ama bu saate kadar aldığı reytingler yetersizrevan cabuk sevınıo
En Büyük Show jüri üyeleri çok basarili, sürpriz yapabilir bence.. Tanitimi da çok iddiali..
2-3 senaryo mu ? Hava atmak mi ? Türkiye'de veya Avrupada 15 yasindaki birisinin senaryo yazdigini ve bir dizi ve film hazirliginda oldugunu gördün mü hiç ? Gördüysen paylasabilirmisin ? Bu kendimi büyük göstermek gibi olmasin, sadece sen 2-3 senaryo yazdin diye dediginden dolayi bunlari söylüyorum.
Kanal D elbette ki büyük düsünen bir kanal ve Cumartesi günü içinde güzel bir dizi seçimi yapacaklarina eminim.. Aylar önce baslasaydi hazirliklara duyurulurdu. 1-2 ay öncesinde desen tamam, saklaniyor derdim ama Kanal D yeni bir dizi hazirligi yapiyor konusu felan da açilirdi.. Veya bu yapim sirketi yeni sezonda yine Kanal D'yle çalisacak gibisinden..