15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

revan senaryoyu kurmussun güzelde 10 dakaksı reklam starın 5 dakkasi 6.11 reyting
yani y.sizsiniz varken yükselemiyor

revan senaryoyu kurmussun güzelde 10 dakaksı reklam starın 5 dakkasi 6.11 reyting
yani y.sizsiniz varken yükselemiyor
Zaten bu program Yetenek Sizsinizin yanında hiçbir şey bence. Ancak Yetenek Sizsinizde de eski hava yok gibi. Yine de O Ses Türkiye daha iyi

en büyük show başarılı olmuş ama bin tane alakasız ünlü vardı. yarın bu kadar alacağına inanmıyorum

ve tabiki de erol kösenin şişirmeleri

Önemli degil takas.. Twitter'la anlamadigin tüm herseyi sorabilirsin..

Izlemiyorum da Acun ne kadar reklam verdi yorumlara bakılırsa program reklamlardan adam akıllı izlenmemis 🙂

Furkan en büyük showu neden savunuyon çok kalitesiz olmuş

Ben savunmuyorum ki. Programin reytingleri son anlik reytinglerde basarili geldi ve ben de programi basarili buldum. Ilk baslarda çok konusuluyordu konuklarla felan ama sonlara dogru düzeldi..

Ama programda begenmedigim 2 nokta; alkol içilmesi ve dekor..

Show Tv`nin iç yapımı dış yapımı kalmamış herkes retweetliyor yeni programı. Pes! Youtubeda bundan daha iyi showlar var

Acun bölüm çok kötüydü az baktımda önceden akrabalar geldiğinde açıyolardı o zaman çok daha iyiydi

- - - Ekleme - - -

Mahoni reytingi etkilemesede izleyiciyi programdan koparır reyting düşer

erol köse: showtv açikara önde Acun akilli çocuktur bu programi iptal eder baska format koyar muhabir gunlerinden tanirim saatlerce beklerdi sabirlidir
ben: acun muhabirken tvnin dahi çocuğu oldu sen hala yerinde sayıyorsun

nasıl cevap vermişim ama

Acun bölüm çok kötüydü az baktımda önceden akrabalar geldiğinde açıyolardı o zaman çok daha iyiydi

- - - Ekleme - - -

Mahoni reytingi etkilemesede izleyiciyi programdan koparır reyting düşer

bekle sen her yorumunda provake amaclı yapıyorsun yarin görücez asıl bugun acun geçti

ne kadar mal proğram varsa sbt de yüksek çıkıyor ..

Ben bişey demiyorum bölüm kötüydü diyorum sadece Mahoni sende her şeye alınıyon

1 dakika
23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
SHOW: 3.62 , 2) STAR:
3.34 , 3) KANALD: 3.3