15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
reklamsız bu reyting. Acun için yetersiz reytingler bunlar

Bence , gerçekten Mahoninin dediği gibi çabuk sevinmeyin , bence Acunun zirvede olması garanti , evet bu reytingleri reklamsızdı ama 21.45 - 22.00 arası bakın nolucak

Revan rahat ol acun napar eder zirveyi alır gerekirse 7 ye böler ama şunu söylim pztsi çok fena ezilecek acun

Revan rahat ol acun napar eder zirveyi alır gerekirse 7 ye böler ama şunu söylim pztsi çok fena ezilecek acun
Zirveyi alsa bile Acun için yetersiz reytingler bunlar takas. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Krem bile anlıklarda daha fazla alıyordu. Şimdi yarın Kremle Acunun yarışında ne olacağını bilemeyiz

Bunu gizlilikle ne alakasi var anlamadim. O halde Kanal D o kadar gizlilik yapsaydi, neden Kötü Yol'un hazirliklarini duyurdu veya Yillar Sonra mesela ?

Bilgi sizdirmak, karsidakine koz vermek degildir.

- - - Ekleme - - -

Krem yarin Acun'dan daha iyi sonuçlar alirsa hiç sasirmam..

Bunu gizlilikle ne alakasi var anlamadim. O halde Kanal D o kadar gizlilik yapsaydi, neden Kötü Yol'un hazirliklarini duyurdu veya Yillar Sonra mesela ?

Bilgi sizdirmak, karsidakine koz vermek degildir.

Kötü Yol'un ne bombalığı var yahu güldüm.
Kanal D her dizisi için bir değer biçmiştir. Bazıları geçici olarak idare etsin diye hemen duyrulur reklamı yapılır kısa ömürle yayınlanır ha tabi bazıları tutar yıllarca da yayınlanır. Ama o fazla maliyetli olmaz. Bazı dizilere de çok önem verir aylarca yıllarca üzerinde çalışır en ufak bilgi sızdırmaz. Yayınlacağı zamana yakın tanıtır. Bu kadar net. Öyle Bir Geçer Zaman Ki de 2-3 yıllık bir projeymiş ama bize 3 sene öncesinden duyurmadılar.

Kreys hayalle alakası yok! Herşeye hazırlıklı ol. Starda diye adamı kral yaptın ama reytinge göre yorum yap. Hiç olmassa düşüş var de. Geçen yıl Acun 6 reyting alınca katıla katıla gülüyordun bu ne reyting diye. Hatta Çarşamba Muhteşemin karşısında 5 alınca ne demiştin hatırla istersen

Krem acunu geçerse hiç şaşırmam atv çok iyi gidiyo

Acun bu gidişle sözleşmeleri yeniden gözden geçirmek zorunda kalacak

Krem acunu geçerse hiç şaşırmam atv çok iyi gidiyo
Alemin Kralı Çarşambaya alınmalı. Bugünde ancak senin ezilir dediğin ben Bilmem Eşim Bilir kadar iyi gidiyor. Hatta yarın BBEB`den daha az sonuç alacak. Çünki, son dakikalarda yükseldi, özetsiz başladı

vayy en büyük show da ünlüler var saba tümer filan

Ne bombaligi mi ? Gold Film, Zülküf Yücel, Nisan Akman, Ilker Aksum, Aysegül Samlioglu.. Bunlari desem yeterli bence..

Madem Kanal D senin gözünde "profesyonel" bir kanal, neden o halde "bir diziyi yapalim, kusagi doldursun, kalitesiz olursa da olsun" desin? Mesela Yillar Sonra dizisinin senaryosu çok kliseydi, diyaloglar desen yetersiz. O halde nerede kaldi bir kanalin profesyonelligi ?

Bu arada uzun soluklu devam eden dizilerin maliyetli fazla olmaz demissin, ama Yaprak Dökümü'nün maliyeti azmiydi ? Dizinin basrol oyuncusu Halil Ergün son sezonda bölüm basina 70 bin TL kazaniyordu!

Acun reklam yayınlamadı bence 21.45 - 22.00 arası ve 22.00 - 22.15 arası hep oranlarını arttırır.

Yıllar Sonra konusunda katılımıyorum. Yıllar Sonra dizisini Kanal D Erler Film`in hatrına yayınlamıştı. Ya Tutarsa diyip PT2`ye atmışlardı