15 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv Maçı (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Anneler ile Kızları (Star)

Oy: 3 25.0%
  • Çok Filim Hareketler Bunlar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

Oy: 4 33.3%
  • Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 1 8.3%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Zehirli Sarmaşık (Fox)

Oy: 2 16.7%
  • Diğer (Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Fatmagül'ün Suçu Ne mi yoksa Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı mı zirvede yer aldı ?

Anneler ile Kızları, Kalbim Seni Seçti ve Zehirli Sarmaşık PT2'de nasıl sonuçlar aldılar ?

Hepsi ve çok daha fazlası yarın sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak.

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne iki grupta da zirvede fakat dizinin oranları, maçın etkisiyle epey düşmüş bu hafta.

Star'da ekrana gelen Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı çok iyi gitmiş ve iki grupta da zirveyi çok yakından takip etmiş.

Maç dolayısıyla bu hafta PT2'de ekrana gelen Anneler ile Kızları 10 sharenin üstünde kalmayı başardı ve A/B'de 5.olarak günün en başarılı ikinci dizisi oldu.

Bu hafta PT2'ye çekilen başka bir dizi ise Kalbim Seni Seçti idi. Bu durum diziye hiç yaramadı ve dizi yarışı çok geriden takip etti. ATV bu diziyle ilgili yanlış hamleler yapmaya devam ederse dizinin sonunu hazırlar!

Fox'ta Deniz Yıldızı başarısını sürdürüyor. Yine ilk 5'e girdi ve günü 4.tamamladı. Dinle Sevgili ise totalde 6, A/B'de 4 sharede kalarak kötü bir gün geçirdi.

Fox'un anlamsız bir şekilde yayına geç saatte (22.40'ta) sürdüğü Zehirli Sarmaşık yarışta geride kaldı.

Gündüz kuşağında ise Saba Tümer, Doktorlar ve Show Kulüp ile Show çok iyi gidiyor...

Son düzenleme:
Fatmagül'ü izledim.. Çok güzel bir bölümdü

Beşiktaş maçı ve ardından Anneler ile Kızlar'ını izledim.

İzlediklerim;
Kalbim Seni Seçti
Mesut Yar'la Burada Laf Çok

Kalbim Seni Seçti;
Güzel bir bölümdü. Düğümler yavaş yavaş çözülüyor. Yani bu gidişle bu tablo bizi final olacak dedirtiyor. Kısaca özetlemek gerekirse; Düğümler çözülüyor... Onur, Handan'a gerçekleri anlatıyor... Emir'in Emre olup, oğlu olduğunu öğreniyor...

Mesut Yar'la Burada Laf Çok;
Orhan Ayhan, Asuman Krause ve Engin Altan Düzyatan programa konuk oldu ve güzel bir program oldu. Mesela Orhan Ayhan, Kuzey'in Box (Boks) maçını yorumladı ve hatta Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçını yorumladı. Her neyse işte güzel bir sohbet, güzel bir program oldu.

Kanal Sıralamalarına Göre;
1. Yine farkla 'FGSN?' olacak.
2. Büyük ihtimal ile, 'Beşiktaş - Maccabi maçı' olacaktır ama olmasa bile iyi reyting almıştır.

ATV'de PT-1'de yayınlanan 'ÇFHB' yada 'Kalbim Seni Seçti' adlı dizi iyi gitmiştir ki zaten ikisinden biri kanalın ortalamasını düşürmüş.

Show TV vasatlığa devam, Fox'da aynı şekil ve diğerleri aynen devam ediyor...

Sensiz Olmaz yakında biter bence. Tekrarları hiç iyi durumda değil. Kanalınında sorunu var bence. Yayın akışına bakıyorum. Her gün Sensiz Olmaz'ın tekrarını yayınlıyorlar.

Ayrıca Show TV Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hariç çok kötü durumda.

Fatmagül'ün Suçu Ne her hafta olduğu gibi açık ara birinci.
Anneler ile Kızları, Zehirli Sarmaşık ve Kalbim Seni Seçti'nin PT2 yarışında ise Anneler ile Kızları açık ara üstün gözüküyor.
ATV'nin her yayınladığında iyi reytingler alan Çok Film Hareketler Bunlar'ın bu sefer istenileni veremediğini, Zehirli Sarmaşık'ın ise beklentileri karşılayamayacak duruma geldiğini ve Canan gibi kötü reytingler almaya başladığını düşünüyorum. Zehirli Sarmaşık için ise gün değişikliği yapılabilir. Örneğin Cuma günlerine Zehirli Sarmaşık gelebilir.
Sensiz Olmaz müthiş kadrosuna rağmen istenileni veremiyor. Kadrosu güzel, konusu hakkında net fikir sahibi değilim ama Nurgül Yeşilçay, Güven Hokna, Ayten Uncuoğlu gibi isimlerin saçma bir konuya imza atacaklarını da düşünmüyorum.
Dün akşam ne izledim?
-Anneler ile Kızları
Gerçekten çok güzel bir bölümdü. Önceki dizilerinde başrol oynamayan iki oyuncunun başrolde olduğu dizide oyuncuların teknik anlamda işlerini güzel yaptıklarını düşünüyorum. Dünkü bölümde güzeldi.

Bende Anneler ve Kızları ile Beşiktaş Maçını İZledim....

Anneler ve Kızları güzel bir dizi oluyor geçen sene ki star tv'nin dizi reytinglerine göre gayet iyi ay tutulması ile beraber star Tv'nin şuan için tutmuş dizileri arasında....

Fatmagül'ün suçu ne yine iyi bi sonuç alacağı kesin zaten diziler arasında en fazla izlenen 2.dizi

Fatmagülün Suçu Ne yine zirvede

Beşiktaş star'ı neredese yılın izlenme payını el ettirmeye başardı

Atv kötü gitmiş

Telefondan cevap atiyorum yani soyleyeyim dedim.. Okuldayim
Basrollerini beren saat, engin akyurek, firat celik ve sumru yavrucuk'un paylastigi Fatmagulun sucu ne, kanal d'nin yuzunu guldurmeye basarmis yine. Dizi her iki gruptada zirvede yer aliyor. Herkes bu sezon son sezon diyor fatmagul icin ama umarim bitmez cunku boyle guzel bir kadroyu bir araya getirnek zor. Hadi bakalim, nice bolumlere.. Dunku bolumu cok begendim. Benden tam bir 10 puan aldi fatmagul..Star tv'de yayinlanan mac star icin mukemmel reyting aldirtmis diyebilliriz.. Star cok cok iyi gitmis iki gruptada ama sanirim anneler ile kizlarinin payi yok cunku pt-2'de yayinlandi..Kalbim seni secti'nin hakkinda yorum yapamam cunku nasil reytingler aldigini bilmiyorum ama zaten fark etmez cunku pt-2'de yayinlandi Ama bolumu izleyemedim daha henuz.. Cunku gec saatte yayinlandi.. Yorum yapmak mantikli olmaz.. Bu sozlerim anneler ile kizlari icinde gecerli.. Sensiz olmaz niye boyle gitti ya... Cok cok guzel bir dizi.. Gercekten anlamiyorum, pazarteside vasat gitti zaten.. Gercekten haketmiyor bu reytingleri.. Tekrar bolum oldugunu biliyorum ama yine de..Son

40 bölümdür bir Fatmagül'ün suçunu bulmadılar.
20 bölümlük diziye 50-60 ( tabi daha da uzun olabilir ) bölümde bitirecekler.

Fox bence büyük yanlış yapıyor
dizilerinin hepsini pt2 ye attı ve çoğunun durumları kötü ve pt1e koyduğu dizi dinle sevgilinin durumu dahada kötü
bence geçen seneki gibi yapmalı
19:00-Deniz Yıldızı
20:15-Diziler
Dinle Sevgili Unutma Beniden sonra yayınlanabilir

Fatmagül iki grupta da zirvede.
Beşiktaş-XXX maçı ve Anneler ile Kızlarıyla birlikte Star iyi bir gün geçirdi.
Kalbim Seni Seçti,Zehirli Sarmaşık kötü gitmiş.
Çok Filim Hareketler Bunlar çok fena değil.
İki grupta da Uğur Dündar haberlerde zirveyi almış.