Yoo o da 14-15'e kadar çıktıktan sonra düştü.BZÇ de 6 ay ara verdi ama hala sapasağlam?
Yoo o da 14-15'e kadar çıktıktan sonra düştü.BZÇ de 6 ay ara verdi ama hala sapasağlam?
Bahane aramak isteyene çok, o yüzden;Yoo o da 14-15'e kadar çıktıktan sonra düştü.Düşmeyen dizi yok sadece bu dizi pembe dizi olduğu için senaryoyu istediği kadar sündürürse sündürsün yaşlı teyzeler izliyor.Vahide Perçin gidince zirve yine MD'nin olur.
Küçücük çocuğun eline silah verilen vasatlığı savunmaya devam.Bahane aramak isteyene çok, o yüzden;
Öyle bir şey varsa skandal zaten ama konuyu değiştirme şimdi. MD'nin önlenemeyen çöküşünden bahsediyoruz.Küçücük çocuğun eline silah verilen vasatlığı savunmaya devam.Yorumlardan gördüğüm kadarıyla yeni bölümde de küçük çocuk vuruluyormuş seviyesizlik tam gaz.
Valla varmış hatta çocuğu vuran da başka bir çocukmuş.Öyle bir şey varsa skandal zaten ama konuyu değiştirme şimdi. MD'nin önlenemeyen çöküşünden bahsediyoruz.
@Dosi ilk bölümlerdeki kalitesini halen koruyor demişti en son, ben izlemediğim için bilmiyorum ama küçük çocuğun eline silah vermek ne alaka? Bizimkiler 2 saat senaryo yazınca iyice sapıtmışlar.Valla varmış hatta çocuğu vuran da başka bir çocukmuş.
https://twitter.com/x/status/1317175970063917059
MD en azından naif ve böyle ucuzluklardan uzak bir dizi o yüzden içim rahat.
O kadar haklısın kiValla varmış hatta çocuğu vuran da başka bir çocukmuş.
https://twitter.com/x/status/1317175970063917059
MD en azından naif ve böyle ucuzluklardan uzak bir dizi o yüzden içim rahat.
Alev Alev in kendi sonu gelmesin@Dosi ilk bölümlerdeki kalitesini halen koruyor demişti en son, ben izlemediğim için bilmiyorum ama küçük çocuğun eline silah vermek ne alaka? Bizimkiler 2 saat senaryo yazınca iyice sapıtmışlar.
Alev Alev gelince MD'yi bırak, sonunu getirecek çünkü.
Ağzına sağlık.BZÇ de 6 ay ara verdi ama hala sapasağlam?
Yoo o da 14-15'e kadar çıktıktan sonra düştü.Düşmeyen dizi yok sadece bu dizi pembe dizi olduğu için senaryoyu istediği kadar sündürürse sündürsün yaşlı teyzeler izliyor.Vahide Perçin gidince zirve yine MD'nin olur.
Küçücük çocuğun eline silah verilen vasatlığı savunmaya devam.Yorumlardan gördüğüm kadarıyla yeni bölümde de küçük çocuk vuruluyormuş seviyesizlik tam gaz.
İlk bölümlerdeki kalitesi de bu tarz şeylerden oluşuyormuş demek ki.@Dosi ilk bölümlerdeki kalitesini halen koruyor demişti en son, ben izlemediğim için bilmiyorum ama küçük çocuğun eline silah vermek ne alaka? Bizimkiler 2 saat senaryo yazınca iyice sapıtmışlar.
Aserat kıskandığı dizileri izlemeden her şeyi söylüyor, en iyi Kadın dizisinden bilirsin. Kaale alma sen@Dosi ilk bölümlerdeki kalitesini halen koruyor demişti en son, ben izlemediğim için bilmiyorum ama küçük çocuğun eline silah vermek ne alaka? Bizimkiler 2 saat senaryo yazınca iyice sapıtmışlar.
Yalnız Masumlar için değil Çukurova için yazmıştı o mesajı.Aserat kıskandığı dizileri izlemeden her şeyi söylüyor, en iyi Kadın dizisinden bilirsin. Kaale alma sen
Normalde ayılıp bayılacağı Masumlar Apartmanı sırf Menajerimi Ara'yı erittiği için düziden soğudu
O dizinin konusu 3 kızkardeşiyle yaşayan bir erkeğin ve karşılaştığı bir kız ile hikayesini konu alıyor. 2 kızkardeş titizlik hastası hele en büyüğü. Dışardan yabancı gelsin istemez, herşeyi defalarca yıkar ama 2. ablası gece altına yaptıkça çarşafları boş olan üst katına atıyorlar (çöp yerine dönmüş üst bina)
Oğlan ise işinde gücünde oldukça maddi durumu iyi ama geceleri o da çöp toplamakta. Çok efendi görünümlü ama bir psikopat hali var.
Böyle bir konusu var. Çok harika bir dizi ama bazen yoruyor beni ablalarının halleri. Mükemmel oynanıyor roller. Arda bakıyorum. Ezgi Mola harika performans sergilemekte 😊 (inadına 😊 devam)
Sevdiğim emojiden sırf siz farklı algılıyorısunuz diye vazgeçmem(yaz öncesi muhabbetini bile etmiştik)
Bubelki trip sayılır ama o da belki
Onu biliyorum zaten. Ben de Masumlar Apartmanı ve Kadın dizisinden örnek verdim bu duruma. İlk cümlem onun içindiYalnız Masumlar için değil Çukurova için yazmıştı o mesajı.
Onu biliyorum zaten. Ben de Masumlar Apartmanı ve Kadın dizisinden örnek verdim bu duruma. İlk cümlem onun içindi
Aserat kıskandığı dizileri izlemeden her şeyi söylüyor, en iyi Kadın dizisinden bilirsin. Kaale alma sen
Misal Normalde ayılıp bayılacağı Masumlar Apartmanı sırf Menajerimi Ara'yı erittiği için düziden soğudu
O dizinin konusu 3 kızkardeşiyle yaşayan bir erkeğin ve karşılaştığı bir kız ile hikayesini konu alıyor. 2 kızkardeş titizlik hastası hele en büyüğü. Dışardan yabancı gelsin istemez, herşeyi defalarca yıkar ama 2. ablası gece altına yaptıkça çarşafları boş olan üst katına atıyorlar (çöp yerine dönmüş üst bina)
Oğlan ise işinde gücünde oldukça maddi durumu iyi ama geceleri o da çöp toplamakta. Çok efendi görünümlü ama bir psikopat hali var.
Böyle bir konusu var. Çok harika bir dizi ama bazen yoruyor beni ablalarının halleri. Mükemmel oynanıyor roller. Arda bakıyorum. Ezgi Mola harika performans sergilemekte 😊 (inadına 😊 devam)
Sevdiğim emojiden sırf siz farklı algılıyorısunuz diye vazgeçmem(yaz öncesi muhabbetini bile etmiştik)
Bubelki trip sayılır ama o da belki
İlk bölümlerdeki kalitesi de bu tarz şeylerden oluşuyormuş demek ki.
O da gelse artık ya kış geldi...@Forumdash gelse bana ihtiyaç kalmaz aslında.
Hayırdır ex'ini ne çabuk özler oldun? Çöpe atman gerekirdi çoktan.O da gelse artık ya kış geldi...
Sanmıyorum, 6. hislerim kuvvetlidir.Alev Alev in kendi sonu gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?