15 Ekim 2015 Perşembe ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
15 Ekim 2015 Perşembe ABD Reytingleri

The-Originals.jpg

Perşembe gecesinin lideri Thursday Night Football!

Heroes Reborn geçen hafta ki düşüşünü sürdürüp 1.1 reytinge düştü. Diziyi yıllar sonra tekrardan ekrana getiren NBC büyük hayal kırıklığı yaşıyor olabilir.

The Vampire Diaries reytingini korurken The Originals küçük bir artık yaşadı. The Originals ileri ki haftalarda da oranlarını düşürmezse sezon onayı biletini kapabilir.

Yıllara adeta meydan okuyan Grey's Anatomy hala ben buradayım derken How to Get Away with Murder daha 2.sezonunda her hafta reytingini düşürerek şimdiden havlu atmış anlaşılan.

Scandal ise geçen haftanı verdiği rahatlığı iyi değerlendiremeyerek duvara toslamış.

Sleepy Hollow ve The Player 1.0 reytingin altına düşerek hayal kırıklığı yarattı. Görünen o ki 2 diziye de bay bay diyeceğiz bu sene.

CBS‘te yayınlanan Thursday Night Football iyi reyting alarak kanalının yüzünü güldürdü.

İşte günün reytingleri;

Günün reytinglerini görmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

htgawm güzel bölümdü gerçi shondaya nazar değdi kadının tüm dizileri düşüyor:(

öyle bir etkim olacağını bilsem sırf çökertmek için günde 5 kez üstüste izlerim :) bu arada originals 0.5 miş zaten dipteymişte CW dayısı var arkasında :))
çiğdemin öteki vampirli dizisi çökmüş tabi nina dobrev ayrıldı reyting ondaydı çiğdemin parlakalrında değil:A
nina-dobrev-4-h.jpg

@destere 'cim nasıl güzel yorumlamış mıyım? :D Malum bende yeni yeni açıyorum reyting konularını :D
scandal ın duvara toslattığın yorum harika onuda @xemrexxx izliyordu sanırım yorumların süperde şu originals daki artık kelimesini anlamadım :) artık dizi mi demek istedin artıklarla geçiniyormu demek istedin ? :)