15 Ekim 2014 Çarşamba ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çöp çöptür, yerlisi yabancısı farketmez

kalite nerdeyse ben ordayım
ama bu aralar yerliler hep çöpleşti, yine ne varsa yabancıda var. ne demişler kalite dünyanın diğer ucundada olsa arayıp şaapacaksın

Kaliteyi amerikalılar anlamıyor sen Anlıyorsun))) adamlar kendi dizilerini izlemiyor çöp niteliginndeki dizileri Sen izliyor kaliteli buluyon EE Türkiye deki en kalitesiz dizileri bulup izleyince onlar sana kaliteli gelmiştir)))

Kaliteyi amerikalılar anlamıyor sen Anlıyorsun))) adamlar kendi dizilerini izlemiyor çöp niteliginndeki dizileri Sen izliyor kaliteli buluyon EE Türkiye deki en kalitesiz dizileri bulup izleyince onlar sana kaliteli gelmiştir)))
amerikalılar anlamıyor ben anlıyorum doğrudur? amerikalılar dediğin öyle pekte bir nane insanlardan oluşmuyor
orda lise öğrencileri arasında araştırma yapmışlar yüzde 70 i türkiyenin afrikada olduğunu iddia etmiş, yani amerikalı olmaları onları çok bilmiş yapmıyor

ama kaliteli oyuncular ve yönetmenler çıkıyor amerikada, o konuda bizimkileri beşe katlar onla çarparlar
seyircilerdeki aptallık seviyesi ise bizimkilerle aynı

Türkiye yı bilmemleri normal .sen papuyine gine nerde biliyon mu)) bu aptaliktan ziyade cahil denir en fazla.. Dizi ve hikayenin kalitesi dediğim gibi amacına hizmet ederse değerlidir sen izlensin diye yapıp izlenmiyorsa ortada kalite aramak anlamsız.

cahillik ile aptallık arasında sadece kelime farkı var ? nedenide şudur eğer imkanın yoksa cahil kalmışsan aptallık sayılmaz ama eğer imkanın olduğu halde hala cahilsen aptalsın demektir

papua yeni gine ile tenyonun dünyanın lider devleti Türkiyeyi bir tuttuğun için seni tenyo adına kınıyorum burda
)

Bir amerikalı ile papuo yenigine Türkiye arasında fark yok ki onlar Dünyanin super gücü diğer devletlerin önemi yok onlar için. Önemsememişler. Yavaş yavaş Türkiye yı öğrenecekleri bir anda olmaz )))

Bir amerikalı ile papuo yenigine Türkiye arasında fark yok ki onlar Dünyanin super gücü diğer devletlerin önemi yok onlar için. Önemsememişler. Yavaş yavaş Türkiye yı öğrenecekleri bir anda olmaz )))
bakalım zaman ne gösterir ?

lider olmayı geçtikte popola yeni gineyi geçsek yeterli